reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja za równy tydzień wizyta i też nie mogę się doczekać 🙈 jeju od poprzedniej wizyty minęły 3 tygodnie i 2 dni, a ten tydzień będzie się dłużył chyba jeszcze bardziej 😅
Jaaaa to samo... Tez 3.06... Masakra jak sie juz chce tam isc :D a 5.06 prenatalne :D
Czesc wszystkim mam 4,7 cm. Serduszko jak dzwon, pępowinka tętni. Mamusia moze odstawic duphaston i po wyleczeniu infekcji wrocic do przytulanek 🥰🥰🥰

Aha widzialam wyrostek plciowy i mega sie zdziwie jak bedzie facet bo sa typowe widełki 😅
Gratulacje! ❤️

Dziewczyny! Mam cos do polecenia. :)
Kupilam dzisiaj stanik bezszwowy w H&M, ale taki z odpieciem do karmienia od razu. Bylam sceptyczna jak go bralam ale jest mega! Nie dosc ze w ogole sie go nie czuje to nie splaszcza cycków jak normalny bezszwowy... Były w dwupaku za 99.99zl

Fajny, ale dla mnie by starczył tylko na czas ciąży (max rozmiar miseczki to E ) bo ja już mam E a w trakcie karmienia z drugim synkiem nosiłam H 🤷 także ja z biustonoszem się wstrzymam do ok miesiąca po porodzie i wtedy coś kupię (mam jakieś dwa z poprzedniego okresu karmienia które starczą na początek).

Fajny, ale dla mnie by starczył tylko na czas ciąży (max rozmiar miseczki to E ) bo ja już mam E a w trakcie karmienia z drugim synkiem nosiłam H 🤷 także ja z biustonoszem się wstrzymam do ok miesiąca po porodzie i wtedy coś kupię (mam jakieś dwa z poprzedniego okresu karmienia które starczą na początek).
Ja w B mam jeszcze troche luzu 😂😂

Dzisiaj wyniki posiewu moczu i trzeci raz bakteria Proteus Mirabilis. Jutro kładą żonę do szpitala na tydzień i antybiotyk będzie dożylnie, niby bardziej skuteczniejszy niż doustnie. Jakoś się martwię.

A miałam Wam jeszcze napisać a propos wózków, jeśli kupicie tylko gondolę, a potem będziecie dokupywać spacerówkę, to ja polecam żeby spacerówka miała jedna rączkę a nie dwie, bo jak ma jedną to można prowadzić jedną ręką (a druga rozmawiać przez telefon, pić wodę, jeść loda .... ). Przy podwójnych rączkach prowadzenie jedna ręka jest cholernie trudne a w niektórych modelach spacerowek niemożliwe. Jest dużo lekkich spacerowek , składanych na płasko, z pojedynczą rączką ;)

reklama
Dzisiaj wyniki posiewu moczu i trzeci raz bakteria Proteus Mirabilis. Jutro kładą żonę do szpitala na tydzień i antybiotyk będzie dożylnie, niby bardziej skuteczniejszy niż doustnie. Jakoś się martwię.
Spokojnie. Będzie zaopiekowana. Jak widać nie ona jedyna w ciąży walczy z bakteriami. Szkoda tylko że w obecnych czasach nie będziesz jej chyba mógł odwiedzać :( ale dacie radę! Oby ostatni antybiotyk i ostatni pobyt w szpitalu przed porodem :)

Do góry