reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jeszcze się upewnie Gameta Rzgów? I masz zaufanie do tego lekarza? Ja go w sumie nie znam ale czytam opinie to ma b.duzo pozytywnych :)
Tak mam zaufanie on mi wykrył krwiaka. Gdzie normalna pani ginekolog myślała ze to bliźniaki :/ a dzięki niemu leżałam dużo brałam leki od swojego już gina i po 2 wizyta kazał mi sprawdzić i krwiak się zmniejszył to już mówił żeby się tak bardzo nie przejmować. Teraz jadę w czwartek właśnie na prenatalne to całe usg za opłata 20 zł nagrywają na pendrive ❤️😍 bardzo jestem ciekawa jak sprawa z krwiakiem i jak dzidzia bo ostatnio byłam 4 tyg temu. Jak chcesz to poczekać do czwartku i zdam Ci relacje jak po prenatalnych u niego :)

reklama
Zapisałam się na 19 czerwca na 8 do Kozarzewskiego. Usg 250 o ile dobrze zapamiętałam :) poczytam opinie i będę czekać na info od Ciebie jak badania i jak wrażenia:) dzięki
Nie ma za co :) jak chcesz PAPPA u nich to robią od razu po usg tylko wcześniej w recepcji musisz powiedzieć no bo w tedy więcej do zapłaty :) pewnie poczytaj opinie a ja Ci w czwartek zdam relacje :)

Dziewczyny ja własnke jestem na IP...
Wyleciał ze mnie czarny skrzep krwi wielkości 1/4 dloni.. Jestem przerażona...
Dzisiaj miałam mieć prenatalne.. Obecnie jestem w 11+3 tyg.
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze

Cieszę się że wsio ok. Uff

Hej dziewczyny ja dziś wizytuje 12:20. Termin na 27.12.2020 ciąża 9+2 według USG. Zobaczymy co powie lekarz. Mam nadzieję że serduszko nadal bije. Dziś pokazuje mu wyniki z cukru z krwi . Wynik 94. Myślicie że da mi skierowanie na obciążenie glukoza ?

Kciuki za wizytę

Hej dziewczyny, ja nadal walczę z wymiotami A już 12 tydzień. Eh jakaś masakra.

Oby już mijały .

Jejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizę 😅 po seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku 😅 Wy nie macie żadnych oporów w tym temacie?

Mnie ostatnio zabolało.. orgazm zmienił się w bol.. Ale nie wiem czy to na zasadzie mysli I przerwania orgazmu..
Narazie do usg czekam A po jak wsio ok to nie będę się powstrzymywać. Choc żebym jakas wielka ochotę miala to nie powiem..

Dziewczyny mam takie erotyczne sny ze nie moge w to uwierzyc 🙈 tak mysle ze skoro orgazm przez sen nie zaszkodzil to delikatne przytulanki by zaszkodzily w takim razie? 🤔 w sumie orgazm to orgazm 😅

Nic się nie stanie :)

A ja dzisiaj się obudziłam w trakcie wymiotów coś ze mnie wypływa patrzę a tam raczej gęsta wydzielina brązowa .... Jadę do lekarza dopiero 10:45 ale jestem przerażona w sobotę i niedzielę miałam rozwolnienie. Mam nadzieję że wszytsko jest dobrze ale nie wiem o co myśleć. Ponadto jak wsadziłam palec to zawsze miałam raczej opuchnięte i sztywne w środku a dzisiaj mam większą swobodę i już mam czarne myśli...

Trzymam kciuki za wizytę i zeby bylo ok.

Ja już w nocy spać nie mogę.. ciągle myślę o usg A tu jeszcze 4 dni...
Wczoraj wieczorem udało mi się znaleźć serduszko.. Ale dzidziuś zaraz uciekł. Tzn słuchałam z 30 sekund I musialam rękę zmienic I już nie znalazlam.
Jakoś się dziwnie układa.

Oby te dni szybciej zlecialy :D

Cieszę się że wsio ok. Uff

Kciuki za wizytę

Oby już mijały .

Mnie ostatnio zabolało.. orgazm zmienił się w bol.. Ale nie wiem czy to na zasadzie mysli I przerwania orgazmu..
Narazie do usg czekam A po jak wsio ok to nie będę się powstrzymywać. Choc żebym jakas wielka ochotę miala to nie powiem..

Nic się nie stanie :)

Trzymam kciuki za wizytę i zeby bylo ok.

Ja już w nocy spać nie mogę.. ciągle myślę o usg A tu jeszcze 4 dni...
Wczoraj wieczorem udało mi się znaleźć serduszko.. Ale dzidziuś zaraz uciekł. Tzn słuchałam z 30 sekund I musialam rękę zmienic I już nie znalazlam.
Jakoś się dziwnie układa.

Oby te dni szybciej zlecialy :D
Jednak dalismy sie troche poniesc 😂 nic sie nie dzieje narazie, boli brzucha zadnych, skurczy tez. A uczucie po takim czasie 😱🙄🥰😍😂😅

Ja już po wizycie, z Dzidzą na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo skąd to plamienie, teraz już jest czysto.
Jadę teraz na prenatalne i wizytę do swojej doc.
Wyobraźcie sobie ze pojechałam do szpitala ginekologicznego i kazali sobie zapłacić 150 zł za usg...
Wiadomo że w takiej sytuacji te 150 zł to żadne pieniądze ale byłam w szoku ze musiałam zapłacić żeby mnie przyjęli...
Bardzo się cieszę, ze wszystko ok [emoji3590]
Bo się przestraszlym.

Dawaj znać jak na prenatalnych [emoji4]

I nie idziesz z tym plamieniem nigdzie?
Dzwoniłam do swojego ginekologa i mam się u Niej dzisaj pojawić. Bo serio było tego mało jak się tylko podcieralam dzisaj nie było już nic. Zadzwoniłam do niej powiedziałam o tym i że boli mnie podbrzusze o blizna dzisaj więc kazała mi przyjechać. Blizna mnie boli bo macica się rozrasta

Dzwoniłam do swojego ginekologa i mam się u Niej dzisaj pojawić. Bo serio było tego mało jak się tylko podcieralam dzisaj nie było już nic. Zadzwoniłam do niej powiedziałam o tym i że boli mnie podbrzusze o blizna dzisaj więc kazała mi przyjechać. Blizna mnie boli bo macica się rozrasta
Oby bylo wszystko dobrze 🤗🥰 dawaj znac po wizycie ❤

reklama
Cześć dziewczyny [emoji846]
Zaraz Was nadrobię na spokojnie.

Byłam dzisiaj u endokrynologa. Dostalam Letrox 75, następna wizyta w październiku i kolejna pół roku po porodzie [emoji6]
Trafilam na przesympatycznego lekarza, ktory mi pogratulował ciąży i powiedział, żebym się niczym nie martwiła [emoji4]

W ogóle spędziłam w poradni w sumie z 45 minut łącznie z rejestracją.

Temperatura mierzona na wejściu, każdy miał spryskane dłonie, pytali o cel wizyty.

Wielkiego tłoku nie było a to poradnie przyszpitalne.

Życzę Wam miłego poniedziałku a teraz zabieram się za lekturę [emoji846]
Powiem Ci, ze bardzo to dziwne. Standardowe badania przy tarczycy robi się chyba co 6 tyg w ciąży robią mi co 4 tyg. Bo trzeba dostosowywać dawkę (już 3 raz mam zmieniona).

Do góry