Martusia1992
Fanka BB :)
Ja chyba wgl nie robię prenatalnych. Jest tutaj też taka osoba która nie robi tych badań?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i na takie wieści czekamyJestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwięk zrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
Super [emoji4]Gratuluje [emoji173]Jestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwięk zrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
Super wiesci wspaniale sie takie czyta. Od razu jakos czlowiekowi sie usmiech na twarzy pojawiaJestem!
To jesteś zaopatrzona [emoji6]Zakupiłam krem mustela na rozstępy, oliwkę pamers dla kobiet w ciąży i tołpa na rozstępy na piersi [emoji3526] Cały zestaw jest jeszcze tydzień i zaczynam stosowanie [emoji12]
U mnie tetno wedlug detektora dzis pokazalo 164 to na chlopaca czy dziewczynke zobaczymy czy sie sprawdzi no ale mierzylam krotko wiec mozliwe ze bardziej miarodajne od lekarza jednak.@Rumiankowa świetne wieści! Tętno dzidzi na dziewczynkę