reklama
niemandin
Fanka BB :)
Ja po prenatalnych!
Nigdy nie widziałam czegos tak pięknego mały skakał jak piłeczka przez całe badanie ❤ wszystko jest dobrze niesamowite to jest
Udało się poznać płeć?
Karanga
Cudnie! GratulujęJa po prenatalnych!
Nigdy nie widziałam czegos tak pięknego mały skakał jak piłeczka przez całe badanie ❤ wszystko jest dobrze niesamowite to jest
EvilDesiree
Ale super człowiek [emoji3590]Póki co na szybko bo dopiero wyszłam i muszę wrócić do domu.
Słyszałam serducho, coś niesamowitego [emoji3059]
Dzidziul ma 2,6 cm 9+3
Dostałam zwolnienie bo mam krwiaka 2,5 cm więc teraz dużo odpoczynku i zero seksu [emoji22]
Focia dla Cioć w załączniku
Martaa24
Doktor powiedziała, że chyba chłopiec, ale że teraz to wróżenie z fusów i jeszcze nie wiadomoUdało się poznać płeć?
EvilDesiree
Bardzo się cieszę [emoji3059]Ja po prenatalnych!
Nigdy nie widziałam czegos tak pięknego [emoji24] mały skakał jak piłeczka przez całe badanie [emoji173] wszystko jest dobrze niesamowite to jest
Patrycjaaa97
Chodzi o to by mierzyć pomiary z równych 10 sekund w w np jednym pomiarze 10 sek. Może być 27 uderzeń w 2np 25 albo 30 I wtedy usrednic sobie. Choc nie są to duże skoki. U mnie np w praktycznie każdym pomiarze jest 28 na 10 sek
No właśnie miałam dzisiaj to samo. 3 razy liczyłam i za każdym razem 28 razy
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dziewczyny co na wzdecia espumisanu u mnie nie kupi dodam. No spa cos da? Nie wiem skad te wzdecia jadlam to co zwykle. Wczoraj tez mialam okropne ale ze tak ujme same dawały rade a dzis nie wiem mam taki obolały brzuch, czuje jednoczesnie jakby mi sie chciało dwójke ale nie moge...jakby zaparcie czy cos. Blagam co pomoze bo chyba nie wytrzymam tak mi jelita skręca na poczatku ciazy mialam to samo i sie meczylam z takimi bolami. Co moze mi ulżyć?
Jak myslicie zapytac lekarza za tydzien czy przepisalby mi cos na te wzdecia co jest dozwolonego w ciazy? Czy raczej nic mi nie da?
Jak myslicie zapytac lekarza za tydzien czy przepisalby mi cos na te wzdecia co jest dozwolonego w ciazy? Czy raczej nic mi nie da?
reklama
niemandin
Dziewczyny co na wzdecia espumisanu u mnie nie kupi dodam. No spa cos da? Nie wiem skad te wzdecia jadlam to co zwykle. Wczoraj tez mialam okropne ale ze tak ujme same dawały rade a dzis nie wiem mam taki obolały brzuch, czuje jednoczesnie jakby mi sie chciało dwójke ale nie moge...jakby zaparcie czy cos. Blagam co pomoze bo chyba nie wytrzymam tak mi jelita skręca na poczatku ciazy mialam to samo i sie meczylam z takimi bolami. Co moze mi ulżyć?
Na pewno kupisz coś jak Espumisan. Popularne są w Niemczech, więc w Austrii może też kupisz, krople Sab Simplex na kolki, ale substancja czynna symetikon, czyli ta sama co w Espumisanie. Albo po prostu innego coś z tą substancją czynną. No spa też powinna pomóc., ale nie jestem pewna, czy można w ciąży stosować?