reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja po wizycie, mała pirania ma ponad 3 cm, serducho bije 169u/min, wyglada na to ze ma się lepiej niż ja 😉, z usg dziś 10+0

Załączniki

• 098245B3-2A8D-4356-8D5C-678469AB2542.jpeg
    098245B3-2A8D-4356-8D5C-678469AB2542.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Mam to samo. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona i podświadomie czuję, że będzie ale po wczorajszym, smutnym wtorku zeschizowałam. Dziś rano kupiłam detektor tętna płodu, paczka już w drodze.
Zazdroszczę, ze juz Ci wysłali! Tez wczoraj po tych wiadonosciach tutaj zamowilam bo zestresowalam sie..
Ja w moim tez w wiekszosci slyszalam taki szum, na wyswietlaczu sie pokazywaly liczby miedzy 70 a 150, ale zeby uslyszec wyraznie tetno chociaz moje to tylko chwilami i musialam mocno dociskac, naprawde tam gdzie mi sie udalo w koncu uslyszec serduszko to musialam mocno przyciskac, dlatego tez poki co poczekam i narazie nie bede uzywac, bo sie troche boje. Wczesniej nie mowilam mojemu m, ze kupilam ten detektor, bo on czasem sceptycznie podchodzi do takich rzeczy, ale dzis rano mu pokazalam to nagranie co Wam wczoraj wrzucilam i az sie wzruszyl ❤ i nawet probowal ucho do brzucha przystawiac, zeby cos uslyszec, ale mi mowie ze za wczesnie 😂
Moj też jest mega sceptyczny 😂 ale mam w czerwcu urodziny i chcialam czytnik e-book... Ale stwierdziłam ze zmieniam prezent 😂i wczoraj zamowilam, odwrocilam mu telefon i kazalam wpisac blik ze swojego konta😂😂 takze mam na urodziny :D

Możliwe 🤷 ale kto teraz nie szyje w Chinach? Ja co prawda jeszcze nigdy nic nie kupiłam z alieexpress, ale kusza mnie ichnie pieluszki wielorazowe.
No właśnie szyć może i szyja ale inaczej wyglada chyba kwestia certyfikatów ;)

no nie wiem, jakoś może jestem przewrażliwiona ;) tez myśle o wielorazowych pieluchach ale jednak z innych źródeł.

Spokojnie, nikt Was dziewczyny w ciąży z Lux Medu z umówionej wizyty nie wyrzuci :) muszą dbać o swoją reputację ;)

A ja znalazłam turbo śliczne ubranka! 😍 Kolorowe, cudowne, różnorodne ah! Firma się nazywa PatPat i jest zagraniczna ale wysyłają do Polski w max 10dni i to za free za zakupy powyżej 163 zł. Na bank coś kupię dla dzidziusia stamtąd jak już będę znała płeć!

Kurczaki, właśnie weszłam i nie mogę się napatrzeć 😍 cudowne ciuszki 🥰

Zazdroszczę, ze juz Ci wysłali! Tez wczoraj po tych wiadonosciach tutaj zamowilam bo zestresowalam sie..

Moj też jest mega sceptyczny 😂 ale mam w czerwcu urodziny i chcialam czytnik e-book... Ale stwierdziłam ze zmieniam prezent 😂i wczoraj zamowilam, odwrocilam mu telefon i kazalam wpisac blik ze swojego konta😂😂 takze mam na urodziny :D
Spryciula z Ciebie 😂

reklama
Nie pamiętam juz bo to 10 lat temu, ale ja wtedy też nie widziałam żadnych filmików wiec szukałam tak jak położna, z tym że była to wyższa ciąża wiec I wyżej A i tak nie znalazłam.

Ja naprawdę mocno musze docisnąć bo mam kawał brzucha :D dzieci jest chroniony, więc nie da rady tym zrobić krzywdy, położna też sobie na tylko że ona zaczyna szukać chyba od 16 wzwyż tygodnia wiec nie jest to tak nisko.

Przygotowałam szaszłyki na grila z piersi kurczaka, drugie ziemniaczane- mam nadzieję że będą dobre, plus kiełbaski, sałatka I warzywną do pochrupania+ Lemoniada Z wodą gazowana. Czekam aż najmlodsza się obudzi I zaczynamy grillowanie. Słońca za bardzo nie ma, chowa się za chmurami, bardzo delikatny wiatrak, wręcz momentami stało powietrze wiec może I dobrze że bez takiego słońca. Dzieci caly dzien w basenie.

Cudowny dzień :)
No wlasnie mysle ze moze tez byc jeszcze za wczesnie. Do wizyty jakos dotrwam, nie bede sie bez sensu sttesowac bo moze nie warto a wszystko jest w porzadku 😊

Smacznego. Marzyą mi sie szaszłyki z grilla 😍U mnie dzis na obiadek schab w sosie z ziemniaczkami i sałatką warzywną 🥰

Do góry