reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Kobity, ja to nawet obiadów nie gotuje :D znaczy to u mnie norma, jak pracowałam więcej to nie miałam czasu. Gotujemy razem obiadokolacje najczęściej. Czasem jak mam chęć to coś dobrego zrobię a tak to raczej kiepska ze mnie pani domu :D

Ale jest dobrze! wyszlam z domu. Pogoda niezbyt kusząca, wyglada jakby miała być burza (co może wyjaśniałoby ból głowy?). Kawałek się przeszłam, jakby lepiej.

Maz był dziś u fryzjera, taki przystojny :D ja w piątek idę się odstawić bo już na siebie patrzeć nie mogę
Hehe dla mnie gotowanie to nowość [emoji4] w ciągu tej pandemii po raz pierwszy w życiu zrobiłam kopytka [emoji13] teraz te gołąbki to też mój pierwszy raz [emoji4]
Już trochę sosu zezarlismy. Jutro muszę dorobić [emoji7]
IMG_20200519_184726.jpeg

reklama
Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100% [emoji7]
Super [emoji3059]
Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.[emoji1]
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Witaj i gratulacje [emoji3590]

Witam [emoji4]
Dziś po wizycie wszystko dobrze , dzidziolek ruszał się słodko[emoji7], tylko znowu infekcja mi się robi ,a dopiero co tydzień temu skończyłam brać leki... Jutro jadę zrobić wszystkie badania z krwi .Zobacz załącznik 1122081
Ale idelanie widac! Gratulacje ❤️

@martini6 mnie tak ciagnie dzisiaj brzuch, ze masakra. :o a dzisiaj 11+0
I w ogole zamowilam ten detektor co Ty 🤭 ale znalazlam użyty 5 razy za 200 zl, wiec oszczędność sie włączyła... 🤭😂 Teraz tylko czekam az dojdzie

@aga.i.nieszka bardzo mi przykro :(

Ale idelanie widac! Gratulacje ❤

@martini6 mnie tak ciagnie dzisiaj brzuch, ze masakra. :o a dzisiaj 11+0
I w ogole zamowilam ten detektor co Ty 🤭 ale znalazlam użyty 5 razy za 200 zl, wiec oszczędność sie włączyła... 🤭😂 Teraz tylko czekam az dojdzie

@aga.i.nieszka bardzo mi przykro :(
To super !!! To ciągniecie niestety będzie nam towarzyszyć jak by nie było wszystko rośnie w nas zmienia się ❤️😜 to teraz zostało czekać na przesyłkę i cudowny dźwięk ❤️🥰☺️

Takie dni się czasem zdarzają. Jak masz możliwość to po prostu odpoczywaj i nie zmuszaj się z tym spacerem jak nie masz na niego ochoty ;)
Edit, doczytam, że jednak wyszłaś :) to oby głowa przestała bolec od świeżego powietrza :)
Spacer pomógł. Dlatego właśnie chciałam się zmusić bo to mi często pomaga ;)

Ty się jeszcze mieścisz w jeansy?! Wow 😁 ja już tylko w ciążowe z gumą na brzuchu 🙈 właśnie się też kimnęłam :)
No mieszczę się, mieszczę. Ale ja nie jestem chudzina, nosze rozmiar 38 wiec na razie tam się wszystko mieści i jeszcze brzuszek mi nie wyszedł ;)
Hehe dla mnie gotowanie to nowość [emoji4] w ciągu tej pandemii po raz pierwszy w życiu zrobiłam kopytka [emoji13] teraz te gołąbki to też mój pierwszy raz [emoji4]
Już trochę sosu zezarlismy. Jutro muszę dorobić [emoji7]Zobacz załącznik 1122085

ja bardzo lubie gotować ale na ogół czasu brak właśnie. Także mąż przyzwyczajony, ze albo ja albo on wieczorem coś robimy albo teraz ostatnio razem ;)
Ale rzeczywiście na kwarantannie narodowej tez więcej gotuje. W końcu drugi raz w życiu zrobiłam pierogi ;D
A jutro zamierzam nastawić zakwas z buraków pierwszy raz w życiu. Niestety regularność w gotowaniu raczej nigdy nie będzie moja mocna strona ;D

Witam [emoji4]
Dziś po wizycie wszystko dobrze , dzidziolek ruszał się słodko[emoji7], tylko znowu infekcja mi się robi ,a dopiero co tydzień temu skończyłam brać leki... Jutro jadę zrobić wszystkie badania z krwi .Zobacz załącznik 1122081
Gratuluję udanej wizyty :) uroczy dzidziuś :) infekcje to częsty towarzysz ciąży, nie martw się, leki zapanują nad tym i będzie ok :)

reklama
Do góry