reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Kobity, ja to nawet obiadów nie gotuje :D znaczy to u mnie norma, jak pracowałam więcej to nie miałam czasu. Gotujemy razem obiadokolacje najczęściej. Czasem jak mam chęć to coś dobrego zrobię a tak to raczej kiepska ze mnie pani domu :D

Ale jest dobrze! wyszlam z domu. Pogoda niezbyt kusząca, wyglada jakby miała być burza (co może wyjaśniałoby ból głowy?). Kawałek się przeszłam, jakby lepiej.

Maz był dziś u fryzjera, taki przystojny :D ja w piątek idę się odstawić bo już na siebie patrzeć nie mogę
Hehe dla mnie gotowanie to nowość [emoji4] w ciągu tej pandemii po raz pierwszy w życiu zrobiłam kopytka [emoji13] teraz te gołąbki to też mój pierwszy raz [emoji4]
Już trochę sosu zezarlismy. Jutro muszę dorobić [emoji7]
IMG_20200519_184726.jpeg

reklama
Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100% [emoji7]
Super [emoji3059]
Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.[emoji1]
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Witaj i gratulacje [emoji3590]

Witam [emoji4]
Dziś po wizycie wszystko dobrze , dzidziolek ruszał się słodko[emoji7], tylko znowu infekcja mi się robi ,a dopiero co tydzień temu skończyłam brać leki... Jutro jadę zrobić wszystkie badania z krwi .Zobacz załącznik 1122081
Ale idelanie widac! Gratulacje ❤️

@martini6 mnie tak ciagnie dzisiaj brzuch, ze masakra. :o a dzisiaj 11+0
I w ogole zamowilam ten detektor co Ty 🤭 ale znalazlam użyty 5 razy za 200 zl, wiec oszczędność sie włączyła... 🤭😂 Teraz tylko czekam az dojdzie

@aga.i.nieszka bardzo mi przykro :(

Ale idelanie widac! Gratulacje ❤

@martini6 mnie tak ciagnie dzisiaj brzuch, ze masakra. :o a dzisiaj 11+0
I w ogole zamowilam ten detektor co Ty 🤭 ale znalazlam użyty 5 razy za 200 zl, wiec oszczędność sie włączyła... 🤭😂 Teraz tylko czekam az dojdzie

@aga.i.nieszka bardzo mi przykro :(
To super !!! To ciągniecie niestety będzie nam towarzyszyć jak by nie było wszystko rośnie w nas zmienia się ❤️😜 to teraz zostało czekać na przesyłkę i cudowny dźwięk ❤️🥰☺️

Takie dni się czasem zdarzają. Jak masz możliwość to po prostu odpoczywaj i nie zmuszaj się z tym spacerem jak nie masz na niego ochoty ;)
Edit, doczytam, że jednak wyszłaś :) to oby głowa przestała bolec od świeżego powietrza :)
Spacer pomógł. Dlatego właśnie chciałam się zmusić bo to mi często pomaga ;)

Ty się jeszcze mieścisz w jeansy?! Wow 😁 ja już tylko w ciążowe z gumą na brzuchu 🙈 właśnie się też kimnęłam :)
No mieszczę się, mieszczę. Ale ja nie jestem chudzina, nosze rozmiar 38 wiec na razie tam się wszystko mieści i jeszcze brzuszek mi nie wyszedł ;)
Hehe dla mnie gotowanie to nowość [emoji4] w ciągu tej pandemii po raz pierwszy w życiu zrobiłam kopytka [emoji13] teraz te gołąbki to też mój pierwszy raz [emoji4]
Już trochę sosu zezarlismy. Jutro muszę dorobić [emoji7]Zobacz załącznik 1122085

ja bardzo lubie gotować ale na ogół czasu brak właśnie. Także mąż przyzwyczajony, ze albo ja albo on wieczorem coś robimy albo teraz ostatnio razem ;)
Ale rzeczywiście na kwarantannie narodowej tez więcej gotuje. W końcu drugi raz w życiu zrobiłam pierogi ;D
A jutro zamierzam nastawić zakwas z buraków pierwszy raz w życiu. Niestety regularność w gotowaniu raczej nigdy nie będzie moja mocna strona ;D

Witam [emoji4]
Dziś po wizycie wszystko dobrze , dzidziolek ruszał się słodko[emoji7], tylko znowu infekcja mi się robi ,a dopiero co tydzień temu skończyłam brać leki... Jutro jadę zrobić wszystkie badania z krwi .Zobacz załącznik 1122081
Gratuluję udanej wizyty :) uroczy dzidziuś :) infekcje to częsty towarzysz ciąży, nie martw się, leki zapanują nad tym i będzie ok :)

reklama
Do góry