Hej.Super gratulujeA w którym tygodniu już jest widać płeć dzidziusia?Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100%
reklama
Hej.Bardzo mi jest przykro kochanaTrzymaj się cieplutkoHej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
niemandin
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Zdecydowanie za dużo złych wiadomości w ostatnim czasie Dużo nadziei i powodzenia w dalszych staraniach
Tymon'sMom
@Tymon'sMom super ze sie udalo umówić ja ide na wizyte 08.05 to bedzie moj 11+4 tez tam nie moge sie doczekac jeszcze 3 tygodnie ale zleci mam nadzieję)
Zleci ,zanim się obejrzymy
Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100%
Gratulaje
Rzeczywiście nub dziewczynkowy , a ktory to byl tydz?
Witam [emoji4]
Dziś po wizycie wszystko dobrze , dzidziolek ruszał się słodko[emoji7], tylko znowu infekcja mi się robi ,a dopiero co tydzień temu skończyłam brać leki... Jutro jadę zrobić wszystkie badania z krwi .Zobacz załącznik 1122081
Gratulacje
Hehe dla mnie gotowanie to nowość [emoji4] w ciągu tej pandemii po raz pierwszy w życiu zrobiłam kopytka [emoji13] teraz te gołąbki to też mój pierwszy raz [emoji4]
Już trochę sosu zezarlismy. Jutro muszę dorobić [emoji7]Zobacz załącznik 1122085
Boże jadłabym
@aga.i.nieszka przykro mi bardzo
Nocusia89:)
U mnie to 12 tydzień i na 80% niby dziewczynka ale na 100% w 16 mozna to stwierdzicHej.Super gratulujeA w którym tygodniu już jest widać płeć dzidziusia?
12 tydzieńZleci ,zanim się obejrzymy
Gratulaje
Rzeczywiście nub dziewczynkowy , a ktory to byl tydz?
Gratulacje
Boże jadłabym
@aga.i.nieszka przykro mi bardzo
Martaa92
Początkująca w BB
Cześć mamusie czytam Was już od jakiegoś czasu ale czekałam do dzisiejszej wizyty. Chciałam być pewna ze jest ok, bo ostatnio dużo niestety słyszy się o poronieniach a wiec u mnie dzisiaj 9+3, dzidzia ma już 2,7 cm serduszko bije 172 BPM wiec to chyba dość szybko ale Pani doktor mówi ze wszystko rośnie pięknie
Termin z usg na 19.12 a z OM 21.12
Ja mam wizytę 29 i bd w 11+3 może Te juz coś się dowiem,)U mnie to 12 tydzień i na 80% niby dziewczynka ale na 100% w 16 mozna to stwierdzic
GratulujeCześć mamusie czytam Was już od jakiegoś czasu ale czekałam do dzisiejszej wizyty. Chciałam być pewna ze jest ok, bo ostatnio dużo niestety słyszy się o poronieniach a wiec u mnie dzisiaj 9+3, dzidzia ma już 2,7 cm serduszko bije 172 BPM wiec to chyba dość szybko ale Pani doktor mówi ze wszystko rośnie pięknie
reklama