reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jeżeli równo 12 to może się jeszcze podnieść i być chłopiec, jeżeli np.12+4 to już raczej nie drgnie☺trzymam kciuki ,jeżeli marzysz o dziewczynce ✊
Dokładnie 11+5 bardziej jakoś byłam przekonana że to będzie chłopak i zdziwiłam się jak lekarz powiedział że dziewczynka ale wszystko jeszcze się może zmienić sam tak powiedział😁 najważniejsze że się rozwija prawidłowo 🥰

Cześć mamusie :) czytam Was już od jakiegoś czasu ale czekałam do dzisiejszej wizyty. Chciałam być pewna ze jest ok, bo ostatnio dużo niestety słyszy się o poronieniach :( a wiec u mnie dzisiaj 9+3, dzidzia ma już 2,7 cm :) serduszko bije 172 BPM wiec to chyba dość szybko ;) ale Pani doktor mówi ze wszystko rośnie pięknie :)
Termin z usg na 19.12 a z OM 21.12 :)
Gratulacje [emoji3590] witamy wśród nas [emoji7]

reklama
Do góry