Tymon'sMom
Fanka BB :)
12 tydzień
Jeżeli równo 12 to może się jeszcze podnieść i być chłopiec, jeżeli np.12+4 to już raczej nie drgnie☺trzymam kciuki ,jeżeli marzysz o dziewczynce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 tydzień
Ja dzisiaj dokładnie mam 11+5 więc sądzę że powinno już być widaćJa mam wizytę 29 i bd w 11+3 może Te juz coś się dowiem,)
I ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.
Dokładnie 11+5 bardziej jakoś byłam przekonana że to będzie chłopak i zdziwiłam się jak lekarz powiedział że dziewczynka ale wszystko jeszcze się może zmienić sam tak powiedział najważniejsze że się rozwija prawidłowoJeżeli równo 12 to może się jeszcze podnieść i być chłopiec, jeżeli np.12+4 to już raczej nie drgnie☺trzymam kciuki ,jeżeli marzysz o dziewczynce
Przykro mi że cię to spotkałoI ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.
Tak mi przykro....I ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.
Gratulacje [emoji3590] witamy wśród nas [emoji7]Cześć mamusie czytam Was już od jakiegoś czasu ale czekałam do dzisiejszej wizyty. Chciałam być pewna ze jest ok, bo ostatnio dużo niestety słyszy się o poronieniach a wiec u mnie dzisiaj 9+3, dzidzia ma już 2,7 cm serduszko bije 172 BPM wiec to chyba dość szybko ale Pani doktor mówi ze wszystko rośnie pięknie
Termin z usg na 19.12 a z OM 21.12
Co za dzień.. Bardzo mi przykroI ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.
Ale to dzisiaj straszny dzień. Tak bardzo mi przykro [emoji3064]I ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.
Nieeee okropnie mnie przykro, mocno przytulam!I ja dorzucam moją cegiełkę do złych wiadomości. Serce mojego dziecka przestało bić już kilka dni temu.