Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Jejku tak kusicie, czy ja mogę ten przepis prosić? Może mi mąż zrobi
Pewnie, wyślę na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku tak kusicie, czy ja mogę ten przepis prosić? Może mi mąż zrobi
Cudownie! Gratuluję udanej wizyty i ślicznej fotki córuniJa już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100%
Nieeeee jakże mi przykro przytulam! Niech morska bryza rozwieje Twój smutek i żebyś w te pędy była znowu w ciąży zdrowie i donoszonej!Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Tak to nie był ból taki aby brać jakieś leki ale dawało o sobie znać rozpycha się malenstwoNo to pewnie mi też się rozciąga bo nie jest to jakieś bolesne czy mega dokuczliwe, ale jednak czuje
Witamy w naszych skromnych progach i gratulujemy oby spokojnie do końca!Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Przykro mi kochanaHej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Nie przejmuj się teraz praca i szefem. Najważniejsze, żebyś zadbała teraz o siebie i i maleństwo a skoro nie masz siły pracować przez te okropne dolegliwości to widocznie zwolnienie lekarskie jest potrzebne i koniec kropka.Ja po telewizycie właśnie lekarz bardzo rzeczowy i miły, zlecił kolejne badania, wypisał leki przeciwwymiotne i zwolnienie na 4 tygodnie (z powodu plamien i krwiaka wpisał poronienie zagrażające). Ale w połowie nam zerwało rozmowę i się zestresowałam. Na szczęście lekarz oddzwonił. Poinformowałam przełożonego w pracy i choć gratulował nie był zachwycony, o czym powiedział mi wprost (a sam jest ojcem trójki) liczy na to że po tym zwolnieniu wrócę do pracy. Eh dla mnie to jest najgorsze, że nikt nie wierzy że można tak ciężko wymiotować w ciąży, że naprawdę nie da się pracować nawet na leżąco z laptopem lubię swoją pracę ale żeby wykonywać ją zdalnie musiałabym być w stanie pracować przynajmniej 4 godziny dziennie ciurkiem z pełnym skupieniem, nie dalabym rady
Jeju współczuję bardzo Tobie i wszystkim dziewczynom, które mają takie silne mdłości i wymioty.. ale dobrze, że z dzidzia wszystko jest okEh, ja to staram się czytać Ale na aktywność to słabo mi, nadal wymiotuje mam-6kg już masakra. Wczoraj byłam w szpitalu I wszystko ok. Po prostu mam pecha z dolegliwościami ciążowymi... miałam wczoraj badania robione i wyszło wszystko ok, co nawet morfologia ok.
Jak dla mnie to jest toUdalo mi sie wylapac cos takiego, slabo slychac ale cos tam jest, czy ktoras z Was mi moze powiedziec czy to jest tetno?
Marzy mi się parka ale czas pokażeO nie, o nie !!!
Pisałam do Was 13 odpowiedzi i skasował mi się post..
@martini31 @Karanga
Gratuluję Wam wizyt , cieszę się że wszystko dobrze [emoji173]
@martini31 będziesz miała parkę [emoji132][emoji173]
@Patrycjaaa97 @Dolvit
Ja mam wizytę 10.06 wtedy będę 11+5 więc też jestem do tyłu tutaj i może na tej wizycie zrobi mi prenatalne ?
@aninek piękny dźwięk [emoji173] ja się już nie mogę doczekać jak mi mój detektor dojdzie [emoji4]
@AnSaile przykro mi... trzymaj się kochana, nie powinny się dziać takie rzeczy. Mam nadzieję że szybko dasz nam znać że Wam się udało [emoji173][emoji847][emoji120]
Co do forum to myślę że czas to przede wszystkim, ale wydaje mi się że gdyby było zamknięte więcej moglybysmy pisać otwarcie, A tak może przeczytać nas każdy.
Super wiadomości gratuluję udanej wizyty. Przypomnij, w którym jestes tygodniu? U mnie wstępnie też dziewczynka ale ja na razie nie chce się jakoś bardzo nastawiacJa już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100%
Tak bardzo mi przykro przytulam mocno!Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Jestem w 12 tygodniu ja też na razie się nie nastawiam bo pewność będziemy mieli na kolejnej wizycie najważniejsze że wszystko jest w porządku i dzidzią rozwija się prawidłowoNie przejmuj się teraz praca i szefem. Najważniejsze, żebyś zadbała teraz o siebie i i maleństwo a skoro nie masz siły pracować przez te okropne dolegliwości to widocznie zwolnienie lekarskie jest potrzebne i koniec kropka.
Jeju współczuję bardzo Tobie i wszystkim dziewczynom, które mają takie silne mdłości i wymioty.. ale dobrze, że z dzidzia wszystko jest ok
Jak dla mnie to jest to ♥
Marzy mi się parka ale czas pokaże
Super wiadomości gratuluję udanej wizyty. Przypomnij, w którym jestes tygodniu? U mnie wstępnie też dziewczynka ale ja na razie nie chce się jakoś bardzo nastawiac
Tak bardzo mi przykro ☹ przytulam mocno!
GratulujeWitam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Kiedy masz następną wizytę?Jestem w 12 tygodniu ja też na razie się nie nastawiam bo pewność będziemy mieli na kolejnej wizycie najważniejsze że wszystko jest w porządku i dzidzią rozwija się prawidłowo