reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.

@Rumiankowa [emoji8]
Nieeeee :( jakże mi przykro :( przytulam! Niech morska bryza rozwieje Twój smutek i żebyś w te pędy była znowu w ciąży zdrowie i donoszonej!

Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.😄
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Witamy w naszych skromnych progach i gratulujemy :) oby spokojnie do końca!

Ja po telewizycie właśnie :) lekarz bardzo rzeczowy i miły, zlecił kolejne badania, wypisał leki przeciwwymiotne i zwolnienie na 4 tygodnie (z powodu plamien i krwiaka wpisał poronienie zagrażające). Ale w połowie nam zerwało rozmowę i się zestresowałam. Na szczęście lekarz oddzwonił. Poinformowałam przełożonego w pracy i choć gratulował nie był zachwycony, o czym powiedział mi wprost :( (a sam jest ojcem trójki) liczy na to że po tym zwolnieniu wrócę do pracy. Eh dla mnie to jest najgorsze, że nikt nie wierzy że można tak ciężko wymiotować w ciąży, że naprawdę nie da się pracować nawet na leżąco z laptopem :( lubię swoją pracę ale żeby wykonywać ją zdalnie musiałabym być w stanie pracować przynajmniej 4 godziny dziennie ciurkiem z pełnym skupieniem, nie dalabym rady :(
Nie przejmuj się teraz praca i szefem. Najważniejsze, żebyś zadbała teraz o siebie i i maleństwo a skoro nie masz siły pracować przez te okropne dolegliwości to widocznie zwolnienie lekarskie jest potrzebne i koniec kropka.

Eh, ja to staram się czytać Ale na aktywność to słabo mi, nadal wymiotuje mam-6kg już masakra. Wczoraj byłam w szpitalu I wszystko ok. Po prostu mam pecha z dolegliwościami ciążowymi... miałam wczoraj badania robione i wyszło wszystko ok, co nawet morfologia ok.
Jeju współczuję bardzo Tobie i wszystkim dziewczynom, które mają takie silne mdłości i wymioty.. ale dobrze, że z dzidzia wszystko jest ok 🙂

Udalo mi sie wylapac cos takiego, slabo slychac ale cos tam jest, czy ktoras z Was mi moze powiedziec czy to jest tetno?
Jak dla mnie to jest to 🥰😍♥️

O nie, o nie !!!

Pisałam do Was 13 odpowiedzi i skasował mi się post..

@martini31 @Karanga

Gratuluję Wam wizyt , cieszę się że wszystko dobrze [emoji173]
@martini31 będziesz miała parkę [emoji132][emoji173]

@Patrycjaaa97 @Dolvit
Ja mam wizytę 10.06 wtedy będę 11+5 więc też jestem do tyłu tutaj:p i może na tej wizycie zrobi mi prenatalne ?

@aninek piękny dźwięk [emoji173] ja się już nie mogę doczekać jak mi mój detektor dojdzie [emoji4]

@AnSaile przykro mi... trzymaj się kochana, nie powinny się dziać takie rzeczy. Mam nadzieję że szybko dasz nam znać że Wam się udało [emoji173][emoji847][emoji120]

Co do forum to myślę że czas to przede wszystkim, ale wydaje mi się że gdyby było zamknięte więcej moglybysmy pisać otwarcie, A tak może przeczytać nas każdy.
Marzy mi się parka ale czas pokaże 😉

Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100% 😍
Super wiadomości 😍 gratuluję udanej wizyty. Przypomnij, w którym jestes tygodniu? U mnie wstępnie też dziewczynka ale ja na razie nie chce się jakoś bardzo nastawiac :)

Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.

@Rumiankowa [emoji8]
Tak bardzo mi przykro ☹️ przytulam mocno!

Nie przejmuj się teraz praca i szefem. Najważniejsze, żebyś zadbała teraz o siebie i i maleństwo a skoro nie masz siły pracować przez te okropne dolegliwości to widocznie zwolnienie lekarskie jest potrzebne i koniec kropka.

Jeju współczuję bardzo Tobie i wszystkim dziewczynom, które mają takie silne mdłości i wymioty.. ale dobrze, że z dzidzia wszystko jest ok 🙂

Jak dla mnie to jest to 🥰😍

Marzy mi się parka ale czas pokaże 😉

Super wiadomości 😍 gratuluję udanej wizyty. Przypomnij, w którym jestes tygodniu? U mnie wstępnie też dziewczynka ale ja na razie nie chce się jakoś bardzo nastawiac :)

Tak bardzo mi przykro ☹ przytulam mocno!
Jestem w 12 tygodniu ja też na razie się nie nastawiam bo pewność będziemy mieli na kolejnej wizycie😊 najważniejsze że wszystko jest w porządku i dzidzią rozwija się prawidłowo 🥰

Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.😄
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie
Gratuluje 😊

reklama
Do góry