reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wydaje mi się, ze może jakbym się przeszła to bym się dotlenila i byłoby lepiej.
Ale cały proces szykowania się mnie chwilowo meczy na sama myśl (w sensie nie ze jakies niewiadomo co, zwykle ubranie jeansów, koszulki bardziej wyjściowej).

Jeszcze chwile się pozastanawiam co będzie lepsze :D Ale serio takiej niemocy to dawno nie czułam.
Ty się jeszcze mieścisz w jeansy?! Wow 😁 ja już tylko w ciążowe z gumą na brzuchu 🙈 właśnie się też kimnęłam :)

Witam wszystkie przyszłe mamy. Gratuluję Wam bardzo serdecznie.😄
Chciałabym również do Was dołączyć. Obecnie jestem w 8 tygodniu. Długo czekałam na potwierdzenie, że wszystko jest ok i serduszko bije bo niestety mam przykre doświadczenia. Poza tym od samego początku ciąża jest zagrożona. Ale wczoraj lekarz potwierdził, że jest ok i mam nadzieję że tak już zostanie

Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.

@Rumiankowa [emoji8]
O Boziu ile dzisiaj radosnych wiadomości i tych strasznych :(( bardzo bardzo współczuje.... trzymaj się kochana i nie poddawaj !!! :(

reklama
Do góry