reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dziś to samo 🙈 I tylko mi przed mężem głupio, jak przychodzi z pracy i pyta co tam dzisiaj porabiałam, a ostatnio szczytem aktywności jest ugotowanie obiadu 😂 Na szczęście mnie rozumie, przynajmniej próbuje 😁
Kobity, ja to nawet obiadów nie gotuje :D znaczy to u mnie norma, jak pracowałam więcej to nie miałam czasu. Gotujemy razem obiadokolacje najczęściej. Czasem jak mam chęć to coś dobrego zrobię a tak to raczej kiepska ze mnie pani domu :D

Ale jest dobrze! wyszlam z domu. Pogoda niezbyt kusząca, wyglada jakby miała być burza (co może wyjaśniałoby ból głowy?). Kawałek się przeszłam, jakby lepiej.

Maz był dziś u fryzjera, taki przystojny :D ja w piątek idę się odstawić bo już na siebie patrzeć nie mogę

reklama
Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100% 😍

Załączniki

• IMG_20200519_182003.jpg
    IMG_20200519_182003.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 99
Ja mam dziś totalną niemoc.
Głowa mnie rozbolała, wzięłam paracetamol i chwilę nawet pospałam z kotem.
A i tak nie mam na nic siły. Chciałam iść na spacer ale nie wiem czy uda mi się zmusić.
Takie dni się czasem zdarzają. Jak masz możliwość to po prostu odpoczywaj i nie zmuszaj się z tym spacerem jak nie masz na niego ochoty ;)
Edit, doczytam, że jednak wyszłaś :) to oby głowa przestała bolec od świeżego powietrza :)

reklama
@martini6 kochana jak dobrze pamiętam, ciągnęło Cię na dole w brzuchu? Który to dokładnie był tydzień? Mnie dzisiaj coś tak ciągnie, a mam 10+3. Nie pamiętam jak to było z synkiem
Tak tak miałam tak 4 dni jakoś w zeszłym tyg czyli byłam jak Ty teraz 😜 bo teraz mam 11+4. Wystraszyłam się w tedy bo bardzo mnie kulo ciągło dyskomfort nawet jak leżałam czułam ciagle ale minęło 😜😁

Do góry