reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dziś to samo 🙈 I tylko mi przed mężem głupio, jak przychodzi z pracy i pyta co tam dzisiaj porabiałam, a ostatnio szczytem aktywności jest ugotowanie obiadu 😂 Na szczęście mnie rozumie, przynajmniej próbuje 😁
Kobity, ja to nawet obiadów nie gotuje :D znaczy to u mnie norma, jak pracowałam więcej to nie miałam czasu. Gotujemy razem obiadokolacje najczęściej. Czasem jak mam chęć to coś dobrego zrobię a tak to raczej kiepska ze mnie pani domu :D

Ale jest dobrze! wyszlam z domu. Pogoda niezbyt kusząca, wyglada jakby miała być burza (co może wyjaśniałoby ból głowy?). Kawałek się przeszłam, jakby lepiej.

Maz był dziś u fryzjera, taki przystojny :D ja w piątek idę się odstawić bo już na siebie patrzeć nie mogę

reklama
Ja już jestem po wizycie i na szczęście z dzidzią wszystko jest rozwija się prawidłowo i na 80% podobno będzie to dziewczynka ale na kolejnej wizycie potwierdzimy to w 100% 😍

Załączniki

• IMG_20200519_182003.jpg
    IMG_20200519_182003.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 108
Ja mam dziś totalną niemoc.
Głowa mnie rozbolała, wzięłam paracetamol i chwilę nawet pospałam z kotem.
A i tak nie mam na nic siły. Chciałam iść na spacer ale nie wiem czy uda mi się zmusić.
Takie dni się czasem zdarzają. Jak masz możliwość to po prostu odpoczywaj i nie zmuszaj się z tym spacerem jak nie masz na niego ochoty ;)
Edit, doczytam, że jednak wyszłaś :) to oby głowa przestała bolec od świeżego powietrza :)

reklama
@martini6 kochana jak dobrze pamiętam, ciągnęło Cię na dole w brzuchu? Który to dokładnie był tydzień? Mnie dzisiaj coś tak ciągnie, a mam 10+3. Nie pamiętam jak to było z synkiem
Tak tak miałam tak 4 dni jakoś w zeszłym tyg czyli byłam jak Ty teraz 😜 bo teraz mam 11+4. Wystraszyłam się w tedy bo bardzo mnie kulo ciągło dyskomfort nawet jak leżałam czułam ciagle ale minęło 😜😁

Do góry