reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dzień dobrek. Po ostatnich akcjach w szkole wybrałam się dzisiaj na basen pilnować klasy. Tyle było rodziców na wywiadówce co skakali że dzieci takie czy srakie a jak przychodzi co do czego to nie ma nikogo... Dzisiaj na basenie nie pojawił sie zaden rodzic. Ciekawe jak Pani ma ogarnac sama dwie szatnie....

A tak poza tym jak sie dziewczynki dziś czujecie?

Dziewczyny odebrałam dziś wyniki no i oczywiście jak zawsze anemia ale ... Przełożyli mi wizytę z jutra na dziś na 18.15 masakra boje się !! Sprzątam ze stresu trzymajcie za mnie kciuki ;)
Ja mam badania na fundusz a wizyty prywatnie ;) koszt 100 zł już z usg więc powiem Wam jak czytam ile płacicie za badania to aż głowa boli hehe

Ps. U mnie dalej brak zachcianek :(

Na zdjęciach glowka podobno zaznaczony pisiorek i pupa z nozkami.
Bylam na wizycie dzisiaj i lekarka maglowala mnie pol godziny w gabinecie oczywiście plumkla mi krew na samolocie i zrobila mi kolejne usg i to napewno kosmowka na przedniej ścianie a w prenatalnych mam wpisane ze niby jest na tylnej i lekarka powiedziala ze tak trochę na odpiernicz zrobione te usg no ale trudno. Doatalam kolejna dawke lekow i mam brac nospe 3x1 zapobiegawczo ale kurcze boje sie i chyba sobie daruje niewiem co robic

Załączniki

• 15586003853477017514807265290523.jpg
    15586003853477017514807265290523.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 80
  • 15586004282564549646538638348350.jpg
    15586004282564549646538638348350.jpg
    953,8 KB · Wyświetleń: 80
  • 1558600467188993433176373988653.jpg
    1558600467188993433176373988653.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 75
Doatalam kolejna dawke lekow i mam brac nospe 3x1 zapobiegawczo ale kurcze boje sie i chyba sobie daruje niewiem co robic

Ja brałam całą pierwszą ciążę nospe i syn nie ma żadnych objawów dziecka ponospowego,jest w 100% zdrowym prawie 4 latkiem.
Teraz znowu jestem na nospie od 7 tygodnia i mimo wielu sprzecznych opinii ja ufam lekarzowi. Zresztą u mnie do wyboru było mniejsze zło-albo przedwczesne skurcze albo ich wyciszenie.
Także ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła czy nie lepiej brać nospe,bo w pierwszej ciąży też się naczytałam na jej temat i postanowiłam nie słuchać lekarza,ale później tego pożałowałam gdy wylądowałam w szpitalu ze skurczami.

Na zdjęciach glowka podobno zaznaczony pisiorek i pupa z nozkami.
Bylam na wizycie dzisiaj i lekarka maglowala mnie pol godziny w gabinecie oczywiście plumkla mi krew na samolocie i zrobila mi kolejne usg i to napewno kosmowka na przedniej ścianie a w prenatalnych mam wpisane ze niby jest na tylnej i lekarka powiedziala ze tak trochę na odpiernicz zrobione te usg no ale trudno. Doatalam kolejna dawke lekow i mam brac nospe 3x1 zapobiegawczo ale kurcze boje sie i chyba sobie daruje niewiem co robic
Ale sliczny bobasek ❤

reklama
Do góry