reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Anusiak1990 pisze gdzie te pierogi kochana ja juz jadę kooooocham pierogi najbardziej ruskie ale nie wybrzydzam:rolleyes:
Super ze juz plec zaczynamy poznawać
Ja dzis nieprzytomna jestem wczoraj mialam ciezki dzień nalatalam się
A dzis znowu urzedowa sprawa przede mną do pracy musze podjechać masakra
Dobrego dnia laseczki
Powodzenia wizytujacym

reklama
Czesc dziewczyny. Ja ogarniam sie do pracy [emoji19]..na szczęście od soboty urlop juz. Nie mam zamiaru wysilać sie w pracy i stresować. Ma szef szczęście ze mam urlop bo by zwolnienie bylo.
Ćwiczyłam 2 dni temu jakieś pol h...a dzisiaj mam takie zakwasy w nogach ze ledwo wstać moge [emoji23]

Hej
U nas tez ciagle.leje podobno takie.cale lato ma byc. Ja.dzis o 11 mam ortodonte a o 17:30 usg prenatalne. Zrobie dzis.zalewajke bo.jest tak.zimno przez te.deszcze ze wrrr a juz ogrzewanie wylaczylismy wiec ta zupka.moze.sie troche rozgrzejemy.
Ja jestem nadal w szoku ze tak.szybko.mozna.poznac.plec. usg mialam.tylko przez brzuch a dzidzia juz byla.taka.duzaa ok 6 cm.

Ja już po krwi, 316zł uboższa.. ostatnio 116 dałam, za leki 120, jak tak dalej pójdzie to wyląduje pod mostem

Podliczyłam sobie i do tej pory wydałam na ciąże 1138zł łącznie już z ciążowymi leginsami i olejkiem na rozstępy.. tak to wizyty, tabletki, badania. Jeszcze jutro czystość pochwy 35zł [emoji52] Mam nadzieję że już później mniej troche będzie leków i badań

Anusiak1990 pisze gdzie te pierogi kochana ja juz jadę kooooocham pierogi najbardziej ruskie ale nie wybrzydzam:rolleyes:
Super ze juz plec zaczynamy poznawać
Ja dzis nieprzytomna jestem wczoraj mialam ciezki dzień nalatalam się
A dzis znowu urzedowa sprawa przede mną do pracy musze podjechać masakra
Dobrego dnia laseczki
Powodzenia wizytujacym
Bolesławiec, zapraszam[emoji4]

Czesc dziewczyny. Ja ogarniam sie do pracy [emoji19]..na szczęście od soboty urlop juz. Nie mam zamiaru wysilać sie w pracy i stresować. Ma szef szczęście ze mam urlop bo by zwolnienie bylo.
Ćwiczyłam 2 dni temu jakieś pol h...a dzisiaj mam takie zakwasy w nogach ze ledwo wstać moge [emoji23]

Ja od wczoraj też znów zaczynam ćwiczyć :) powodzenia!

Hej
U nas tez ciagle.leje podobno takie.cale lato ma byc. Ja.dzis o 11 mam ortodonte a o 17:30 usg prenatalne. Zrobie dzis.zalewajke bo.jest tak.zimno przez te.deszcze ze wrrr a juz ogrzewanie wylaczylismy wiec ta zupka.moze.sie troche rozgrzejemy.
Ja jestem nadal w szoku ze tak.szybko.mozna.poznac.plec. usg mialam.tylko przez brzuch a dzidzia juz byla.taka.duzaa ok 6 cm.

Daj znać jak po prenatalnych. W którym tygodniu bobas miał 6 cm?! Jej, mój ostatnio 227 mm :)

reklama
Do góry