kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja teściowa miala hemoglobine fakt wykryto u niej wtedy raka jelita jest teraz na chemii gdzie chemia niszczy hemoglobine i pije caly czas te buraki w proszku o hemoglobine ma piękną nawet z naszych burakow zrobic sok burakowy bardzo dobry na heboglobineO tym jeszcze nie słyszałam muszę sprawdzić.
Ja mam zawsze żelazo na granicy normy, także udało mi się właśnie przed ciążą wypić 0,5l soku z pokrzywy. Żelaza miałam wtedy odrobinę za dużo, ale gdy powtórzyłam badania już w ciąży to spadło o jakieś 40 jednostek.
Moja teściowa miala hemoglobine fakt wykryto u niej wtedy raka jelita jest teraz na chemii gdzie chemia niszczy hemoglobine i pije caly czas te buraki w proszku o hemoglobine ma piękną nawet z naszych burakow zrobic sok burakowy bardzo dobry na heboglobine
Ja dzwonilam.i pytalam.pani powiedziala ze sie wykonuje tylko przez brzuch w tym tc wiec dziwne w sumie ze ty bedziwsz miec dopochwowo ale moze zalezy gdzie sie robi.sama.nie wiem
Cześć dziewczyny. Byłam na początku tego forum w kwietniu. Moje puste jajo płodowe jednak okazało się ciąża . Aktualnie jestem w 11+3. Oczywiscie na drugi dzien po tej strasznej wiadomości pojechalam do innego lekarza, ktory widzial zarodek. Termin mam na 9.12. Takze witam sie powtórnie. Na imie mam Ilona, mam 32 i 5 letniego synka.
A jak Twoje samopoczucie? U mnie 4 tygodnie były wyjęte z życia. Wymioty, mdłości przez Cały dzień. Ostatnie trzy dni miałam bez wymiotow, ale dziś się znów pojawiły. I oczywiście jestem tak wrażliwa na zapachy, że wyczuje to co jest niewyczuwalne.Super [emoji173]️ gratulacje, mamy ten sam termin [emoji5]
Gdzie takie buraki w proszku mozna kupic, w aptece, spożywczym...?Dobre sa buraki w proszku do picia na poprawe hemoglobiny