reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny, byłam przed chwilą w Biedronce i kupiłam leginsy ciążowe za 20 zł. A i odkupiłam tunike za 10 zł. Także za 30 zł można się w ciąży ubrać [emoji23]
Mozna ja ostatnio 30zl dalam za dżinsowa spodniczke i dżinsowe elastyczne rurki. Obie rzeczy H&M MAMA.
A zanim mi brzuch urosl dorwalam pake za 100zl wieeeelki karton i w tym jesienny plaszczyk ciazowy.

reklama
U mnie to drugi syn... Moze do trzech razy sztuka? Z tym, ze nie celowalam w plec. Mialam takie cisnienie na dziecko [emoji44]... A jak zaszlam to mi przeszlo [emoji1787][emoji1787]
U mnie za 3 razem syn się udał. A mojej siostrze na odwrót. Miała dwóch synów i trzecia córka.
Ja bym chciała chłopca dla równowagi. Dziewczyny w starszym wieku (jak moje) są straszne... Bożeeeee... Jak ja taka byłam, to moja mama medal powinna dostać.

Ostatnia edycja:
Do góry