Paulina97
Fanka BB :)
@kasiaaaaaa na pewno bedzie dobrze tez dzisiaj mialam stresa ale niepotrzebnie. Nastepna wizyta dopiero za miesiac [emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak, mama Też ma na internecie dobre opinie Trzymał mnie 40 minut tam, wszystko super wyjaśnił, wpisał dokładnie karte ciąży, zmierzył ciśnienie, zważył. Super. Nie ma porównania, aż miło wyjść z takiej
Ja te badania mialam do zrobienia chyba na 2 wizycie. Lekarz ci wczesniej ich nje zlecil ten poprzedni? A masz problem z tarczyca ?Trzymam kciuki za wizytę i pochwal się zdjęciami koniecznie jutro! [emoji3590]
Ja kolejna wizyta 3.06, chyba że tsh wyjdzie źle to mam przyjść wcześniej Eh ledwo jestem po jednych badaniach a dostałam taką listę kolejnychZobacz załącznik 975126
Nie, miałam przeróżne inne badania poza tymi, jak stwierdził "które powinny być już dawno zlecone jako pierwsze" :/ Nie mam problemów z tarczycą, ale powiedział że może dopiero wyjść w ciąży + w rodzinie jest niedoczynność i hashimoto.Ja te badania mialam do zrobienia chyba na 2 wizycie. Lekarz ci wczesniej ich nje zlecil ten poprzedni? A masz problem z tarczyca ?
Miałaś 4d usg?
Ale śliczne [emoji7] gratuluje!
Piękne zdjęcie, gratulacje [emoji3590]