Daj znać! Trzymam kciuki!Czekam na lekarza i na usg
reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Ja tez myslalam.ze juz za nami zle wiadomości szczegolnie ze u nie ktorych juz 3 mc koncowka..
Tez patrze czy sa juz jakies wiesci trzymam.kciuki zeby bylo.ok
Tez patrze czy sa juz jakies wiesci trzymam.kciuki zeby bylo.ok
Magdalena S
@anetka13 bardzo mi przykro [emoji26] trzymaj się [emoji20]
Oby nie było więcej takich przykrych wiadomości
@Anusiak1990 czekamy na wieści i trzymamy kciuki [emoji109]
Oby nie było więcej takich przykrych wiadomości
@Anusiak1990 czekamy na wieści i trzymamy kciuki [emoji109]
Anusiak1990
Bez badania bez usg bez spojrzenia na wkladke zostawili mnie na oddziale. Powiedzialam ze wypisuje się na własne życzenie i zrobiono mi usg z dzidzia wszystko ok macica sie odgiela krwiakow nie widac nie wiadomo skad krwaaienie na wyjscie dostałam zastrzyk przeciw krwawieniu czuje sie dobrze w poniedziałek do lekarza po recepty bo dupek nie wypisal mi zadnej straszyl i wogole jak to on powiedział szpital to nie sklep i kino zeby sobie przyjsc sprawdzic.... Bez komentarza
Anusiak1990
Dziękuję za kciuki za nas i wiem ze bedzie dobrze polozna powiedziala ze mam sobie zrobic badania krzepliwosci krwi,, e moze tu będzie podloze tych cyklicznych krwawien. Skoro Bog dal mi tego okruszka i tak daleko doszliśmy to wiem ze bedzie dobrze a ze czasami będzie pod gorke to trudno nie zawsze jest kolorowo. Tylko teraz to musze szukac szpitala do porodu...
reklama
U
użytkownik 190
Gość
Bez badania bez usg bez spojrzenia na wkladke zostawili mnie na oddziale. Powiedzialam ze wypisuje się na własne życzenie i zrobiono mi usg z dzidzia wszystko ok macica sie odgiela krwiakow nie widac nie wiadomo skad krwaaienie na wyjscie dostałam zastrzyk przeciw krwawieniu czuje sie dobrze w poniedziałek do lekarza po recepty bo dupek nie wypisal mi zadnej straszyl i wogole jak to on powiedział szpital to nie sklep i kino zeby sobie przyjsc sprawdzic.... Bez komentarza
Co za znieczulica ludzka. Czy jeszcze gdzieś są normalni lekarze
Miło słyszeć, że mimo wszystko nic złego się nie stało. Odpoczywaj ❤