Gosiaczek1995
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no dziecko może wymiotować i na mnie i nie będzie mi to przeszkadzać bez przesady nie porównujmy psa do dziecka dziecko nie liże sobie pupyHej wszystkim trzymam kciuki za wizytujace chciałam dodać fotkę mojego słodziaka (pieska) ale niestety za duży rozmiar zdjęć. My długo zastanawialiśmy się nad pieskiem i rasa i być może dzięki temu że go mamy zaszlam w ciążę, bo wyluzowalismy. Nasz na szczęście jest bardziej za moim mężem on jest jego Panem więc chyba u nas problemu z akceptacja chyba nie będzie. A co do śliny wymiotów... No niestety dziecko też Ci może na podłogę zwymiotowac i też się slinia. Mnie to jakoś nie brzydzi, mimo że jestem pedantka i początki były ciężkie ale teraz jak ma 5 miesięcy jest nauczony załatwiania się za zewnątrz jest lżej. Nasz jedynie wchodzi na kanapę do łóżka nie ma wstępu i się nawet nie pcha...
Moj brzuch to dopiero widoczny po obiedzie jest rano zawsze mam mniejszy. Smieje sie ze wygazowany po nocy jak noe masz możliwości dostać się do lekarza to zostaje ci IP