reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja mam teraz 4 tyg przerwy No też tydzień się przesunelo przez majówkę bo gin miał cały tydzień urlop. Ja się zdziwilam bo ciąża była na początku zagrożona i 2 tyg plamien a on mi powiedział że się poprawiło i kosmowka się przykleja i póki nic się nie dzieje bo nie potrzeba denerwować maluszka tylko cierpliwie na niego czekać. Tyle że miałam przyjść po antybiotyk jak coś wyjdzie. Kartę mam założona i teraz na te prenatalne do niego mam przyjść.

A po wizycie u pani endokrynolog świetnie. Zabroniła mi śmigać po internecie i szukać czarnych scenariuszy tak mi napisala w zaleceniach. Wyniki określiła jako śliczne i obu tak dalej. Kontrola za miesiąc :)

reklama
A co do stękania to ja dziś o mało płuc nie straciłam. Wchodziłam jak zawsze do góry mieszkam na 3 piętrze i jak weszłam na górę to oddechu nie mogłam złapać. Pierwszy raz w życiu zawsze to mąż narzeka jak wróci do domu a do mnie ze ja zapierdzielam jak gazela po tych schodach. Trochę to zasługa pogody bo duszno było a teraz pada ale myślę że ciąży też.

Mnie dzisiaj też troszkę wysadziło [emoji28] spodnie w pracy spielam recepturką, bo guzik mnie uwierał i musiałam odpiąć. Od rana męczyłam się z zatwardzeniem, a jadłam dzisiaj jak wściekła [emoji849] i tak stwardł mi dziś brzuch, dopiero teraz wieczorem udało mi się pójść do toalety. I zrobiłam sobie pyszny rosołek na który miałam ochotę od rana, a dopiero o 19 zaczęłam go gotować i teraz zjadłam michę i mogę iść spać [emoji39]
IMG_1084.JPG

Mnie dzisiaj też troszkę wysadziło [emoji28] spodnie w pracy spielam recepturką, bo guzik mnie uwierał i musiałam odpiąć. Od rana męczyłam się z zatwardzeniem, a jadłam dzisiaj jak wściekła [emoji849] i tak stwardł mi dziś brzuch, dopiero teraz wieczorem udało mi się pójść do toalety. I zrobiłam sobie pyszny rosołek na który miałam ochotę od rana, a dopiero o 19 zaczęłam go gotować i teraz zjadłam michę i mogę iść spać [emoji39]Zobacz załącznik 971243
Mamy podobnie :)) ja tez mam taki brzuszek.już i tez mam problen z wc. Ale masz fajowe spodnie podobaja mi sie mega :) skad sa ?

reklama
Do góry