Oo humorkach to mój Mąż mógłby opowiadać .Ja tak mam. A sa dni gdzie nic jesc nie moge :/ ostatnio nawet humorki mam jakies
reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
Ja piłam ale nasilało mi mdłości dlatego robię sobie po śniadaniu ale chyba możnaA wiecie moze czy mozna rano pic wode z cytryna ?
Paulina_1982
Kobitki zrobiłam test no i po około 8minutach (na teście napisane wynik do 5min) pojawiła się bardzo blada ale widoczna druga kreska. No i teraz teoretycznie wynik nie ważny ale praktycznie jakby nic nie było to i za rok ta druga kreska by się nie pojawiła. No i teraz jest sens robić jutro drugi czy za dwa trzy dni.
No i jeszcze sprawa wygląda tak że jeśli liczyć tak jak miałam zawsze cykle 28dni to termin@ jest dziś. Ale licząc ostatnie opóźnienie to za 3 dni a jeśli liczyć średnia cyklu z ostatniego roku to w piątek..... I bądź tu mądry.... A owu najprawdopodobniej miałam 06.04.
No to tyle, tylko nie pomyślcie o mnie teraz ze jakąś nawiedzona jestem ha ha :-)
Ja w 24 dc miałam mega bladziocha (czułość testu 10), ale w kolejnych dwóch dniach nic.
Więc raczej u mnie nici tym razem.
I wszystkie objawy niby ciążowe minęły już.
martuśka0103
A okresik już jest?Ja w 24 dc miałam mega bladziocha (czułość testu 10), ale w kolejnych dwóch dniach nic.
Więc raczej u mnie nici tym razem.
I wszystkie objawy niby ciążowe minęły już.
Paulina_1982
Jeszcze nie.A okresik już jest?
Cykle 25-30 dni mniej więcej. Dziś jest 26
Ostatnia edycja:
brak..wyobraźni
A wiecie moze czy mozna rano pic wode z cytryna ?
Piłam cała druga ciąże
Teraz nie mam na nią ochoty po prostu
Mama0303
Dzień dobry
Przeczytałam niemal całe 160 stron
Dziś kupiłam test,miałam zrobić ale poczekam do rana,okres miałam dostać wczoraj/dzisiaj licząc najdłuższe cykle
Mam niedoczynność tarczycy i ostatnio przy ładnych wynikach trochę się skróciły z 31 do 29 więc nawet jestem już po terminie
Jestem chyba najstarsza z was bo mam 39 lat
Powiedzcie mi jak u was z dźwiganiem ciężkich rzeczy? U mnie w pracy dźwigamy a chciałam poczekać z chwaleniem się
Przeczytałam niemal całe 160 stron
Dziś kupiłam test,miałam zrobić ale poczekam do rana,okres miałam dostać wczoraj/dzisiaj licząc najdłuższe cykle
Mam niedoczynność tarczycy i ostatnio przy ładnych wynikach trochę się skróciły z 31 do 29 więc nawet jestem już po terminie
Jestem chyba najstarsza z was bo mam 39 lat
Powiedzcie mi jak u was z dźwiganiem ciężkich rzeczy? U mnie w pracy dźwigamy a chciałam poczekać z chwaleniem się
Lusia125
Też lubię ja się tylko boje żeby na początku chociaż ta wagę trzymać żeby nie zjechać bo i tak mam teraz niedowage.. Właśnie lody zjadlam i znów niedobrze... Mój mąż się śmieje jak ty już masz takie zachcianki to co to będzie późniejCieszę się że nie jestem sama. . Moja wada jest to że lubię jesc i czasem nie mialam umiaru. Obawiam się że w ciąży mogę zbytnio sobie pozwolić na jedzenie za dwoje :/
reklama
Witam Was
Ja też grudniowa - z tego co sobie wyliczyłam ;p Za mną pierwsza wizyta u gin co prawda w zaledwie 4 tyg i 3 dniu tc ale gin od razu zlokalizowała małą kropeczkę i zleciła badania. Więcej pewnie dowiem się i zobaczę na kolejnej wizycie za dwa tygodnie. To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo podekscytowana. Ogólnie czuję się całkiem niezle, dokucza mi na razie senność i zmęczenie, a dzisiaj obudziłam się z koszmarnymi zakwasami na udach jakbym ostro ćwiczyła a nic takiego nie miało miejsca, czy któraś z Was też miała podobnie? Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
Ja też grudniowa - z tego co sobie wyliczyłam ;p Za mną pierwsza wizyta u gin co prawda w zaledwie 4 tyg i 3 dniu tc ale gin od razu zlokalizowała małą kropeczkę i zleciła badania. Więcej pewnie dowiem się i zobaczę na kolejnej wizycie za dwa tygodnie. To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo podekscytowana. Ogólnie czuję się całkiem niezle, dokucza mi na razie senność i zmęczenie, a dzisiaj obudziłam się z koszmarnymi zakwasami na udach jakbym ostro ćwiczyła a nic takiego nie miało miejsca, czy któraś z Was też miała podobnie? Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!