reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
A tu jestescie!!! A ja Was szukam i szukam! Witam serdecznie, przedwczoraj zobaczyłam dwie kreski, potwierdzone dzisiaj innym testem. Jestem troche w szoku, bo jestem juz mama prawie rocznego Leona i nieśmiało zaczynaliśmy myśleć o kolejnym maluchu, a tu chwila nieuwagi i bęc! Trzymam za nas wszystkie kciuki i dołączam do Was jeśli mnie przyjmiecie!

A tu jestescie!!! A ja Was szukam i szukam! Witam serdecznie, przedwczoraj zobaczyłam dwie kreski, potwierdzone dzisiaj innym testem. Jestem troche w szoku, bo jestem juz mama prawie rocznego Leona i nieśmiało zaczynaliśmy myśleć o kolejnym maluchu, a tu chwila nieuwagi i bęc! Trzymam za nas wszystkie kciuki i dołączam do Was jeśli mnie przyjmiecie!

Super [emoji106] gratulacje [emoji7]
Dużo zdrówka [emoji8]

Kobitki zrobiłam test no i po około 8minutach (na teście napisane wynik do 5min) pojawiła się bardzo blada ale widoczna druga kreska. No i teraz teoretycznie wynik nie ważny ale praktycznie jakby nic nie było to i za rok ta druga kreska by się nie pojawiła. No i teraz jest sens robić jutro drugi czy za dwa trzy dni.
No i jeszcze sprawa wygląda tak że jeśli liczyć tak jak miałam zawsze cykle 28dni to termin@ jest dziś. Ale licząc ostatnie opóźnienie to za 3 dni a jeśli liczyć średnia cyklu z ostatniego roku to w piątek..... I bądź tu mądry.... A owu najprawdopodobniej miałam 06.04.
No to tyle, tylko nie pomyślcie o mnie teraz ze jakąś nawiedzona jestem ha ha :-)

Kobitki zrobiłam test no i po około 8minutach (na teście napisane wynik do 5min) pojawiła się bardzo blada ale widoczna druga kreska. No i teraz teoretycznie wynik nie ważny ale praktycznie jakby nic nie było to i za rok ta druga kreska by się nie pojawiła. No i teraz jest sens robić jutro drugi czy za dwa trzy dni.
No i jeszcze sprawa wygląda tak że jeśli liczyć tak jak miałam zawsze cykle 28dni to termin@ jest dziś. Ale licząc ostatnie opóźnienie to za 3 dni a jeśli liczyć średnia cyklu z ostatniego roku to w piątek..... I bądź tu mądry.... A owu najprawdopodobniej miałam 06.04.
No to tyle, tylko nie pomyślcie o mnie teraz ze jakąś nawiedzona jestem ha ha :-)
Powtórz test polecam tę mega czule. Bardzo wiarygodny jest pink test albo clearblue

Jak na moje to ciaza! Wynik odczytuje sie po 5 ale nie dluzej niz po 15. Wiec 8 minut to jak najbardzirlej TO!

reklama
Do góry