Amur
Fanka BB :)
W srode na 20A kiedy masz kochana wizytę u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W srode na 20A kiedy masz kochana wizytę u lekarza?
A ja siedze w poczekalni u gin, bo fatalnie sie czuję od rana i wybłagałam wizytę na dziś.
Trzymajcie kciuki
A tu jestescie!!! A ja Was szukam i szukam! Witam serdecznie, przedwczoraj zobaczyłam dwie kreski, potwierdzone dzisiaj innym testem. Jestem troche w szoku, bo jestem juz mama prawie rocznego Leona i nieśmiało zaczynaliśmy myśleć o kolejnym maluchu, a tu chwila nieuwagi i bęc! Trzymam za nas wszystkie kciuki i dołączam do Was jeśli mnie przyjmiecie!
Powtórz test polecam tę mega czule. Bardzo wiarygodny jest pink test albo clearblueKobitki zrobiłam test no i po około 8minutach (na teście napisane wynik do 5min) pojawiła się bardzo blada ale widoczna druga kreska. No i teraz teoretycznie wynik nie ważny ale praktycznie jakby nic nie było to i za rok ta druga kreska by się nie pojawiła. No i teraz jest sens robić jutro drugi czy za dwa trzy dni.
No i jeszcze sprawa wygląda tak że jeśli liczyć tak jak miałam zawsze cykle 28dni to termin@ jest dziś. Ale licząc ostatnie opóźnienie to za 3 dni a jeśli liczyć średnia cyklu z ostatniego roku to w piątek..... I bądź tu mądry.... A owu najprawdopodobniej miałam 06.04.
No to tyle, tylko nie pomyślcie o mnie teraz ze jakąś nawiedzona jestem ha ha :-)
Jak na moje to ciaza! Wynik odczytuje sie po 5 ale nie dluzej niz po 15. Wiec 8 minut to jak najbardzirlej TO!Kobitki zrobiłam test no i po około 8minutach (na teście napisane wynik do 5min) pojawiła się bardzo blada ale widoczna druga kreska. No i teraz teoretycznie wynik nie ważny ale praktycznie jakby nic nie było to i za rok ta druga kreska by się nie pojawiła. No i teraz jest sens robić jutro drugi czy za dwa trzy dni.
No i jeszcze sprawa wygląda tak że jeśli liczyć tak jak miałam zawsze cykle 28dni to termin@ jest dziś. Ale licząc ostatnie opóźnienie to za 3 dni a jeśli liczyć średnia cyklu z ostatniego roku to w piątek..... I bądź tu mądry.... A owu najprawdopodobniej miałam 06.04.
No to tyle, tylko nie pomyślcie o mnie teraz ze jakąś nawiedzona jestem ha ha :-)
Oby:-) mam cichą nadzieję że jednak to ciaza:-) ale chyba jutro zrobię bo nie wytrzymam ale może z rana na szybko na betę skocze:-)Jak na moje to ciaza! Wynik odczytuje sie po 5 ale nie dluzej niz po 15. Wiec 8 minut to jak najbardzirlej TO!