reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
No mam to samo a to dopiero początek i jeszcze czuję się jakbym była przeziębiona... Ciągle mi gorąco... Ale dla fasolki jestesem w stanie wszystko przeżyć. Najwyżej bd trzeba iść szybko na zwolnienie:) ja rano jeszcze jadłam i to dużo a teraz od 12 nic ciągle mnie mdli

No ja się właśnie z pracy zwolniłam i jadę do domu. Pożytku tam ze mnie dziś nie maja, większość czasu spędziłam dziś w toalecie [emoji849]

Ja mam mdlosci i zgage od 6 tyg teraz leci 7 i nic sie nie zmienia. I faktycznie jak nie doprowadza sie do glodu to jest ok. Mi na zgage i mdlosci pomaga zimne picie sok pomaranczowy wyciskam i wkladam do lodówki albo zimne lody. Na dodatek mam mega zaparcia i nie mogę lezec na plecach

Ja mam dziś wnerwa jakiegoś, pracuje w sklepie i szybko się mecze ostatnio ,zawroty głowy i w dodatku ta zmienna pogoda robią swoje.Oprocz tego meczy mnie jakiś katar jak alergiczny a alergii nigdy nie miałam.a do gin dopiero za dwa tyg. Chyba to mnie najbardziej dobija.

reklama
Do góry