brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Ja ide na pierwsze usg, wiec dowiem się tak naprawdę czy wszytko jest dobrze i czy dzidziuś będzie dzidziusiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś byłam powtórzyć betę... nie mogę się doczekać wyniku mam nadzieję że będzie wszystko ok!!! na razie tak Was tylko obserwuję nie chcę się tak udzielać na dzień dzisiejszy nie mam żadnych objawów kompletnie nic!
w środę 1 wizyta u gin. A zzy któraś z Was miała om w marcu?? z tego co czytam większość koniec lutego
Ja OM 05.03
Tez nie mam żadnych objawów poza bólem piersi. trzeba się cieszyć !
A kiedy masz kochana wizytę u lekarza?Bd miala 26
Witam serdecznie.
Czy,któraś z Was miała już okazję latać samolotem w ciąży? Lub zna może takie przykłady rodziny, lub znajomych? Czeka mnie lot samolotem i nie wiem co zrobić. Będzie to mój 13 tc. Lot niedługi około 4 godziny, lecz mam obawy czy nie zrezygnować.
Ja jeszcze nie leciałam, bo to moja pierwsza ciąża ale sporo kobiet lata. Ja uwielbiam podróże i nie chciałabym z nich rezygnować w tym czasie.. Ale każda ciąża inna i ja zamierzam zapytać mojej gin, czy w tym konkretnie przypadku nie ma przeciwwskazańWitam serdecznie.
Czy,któraś z Was miała już okazję latać samolotem w ciąży? Lub zna może takie przykłady rodziny, lub znajomych? Czeka mnie lot samolotem i nie wiem co zrobić. Będzie to mój 13 tc. Lot niedługi około 4 godziny, lecz mam obawy czy nie zrezygnować.
Witam serdecznie.
mam ten sam problem tylko mnie to czeka początkiem lipca więc gdzieś 18 tydz ale zapytam lekarza czy nie ma przeciwwskazańWitam serdecznie.