Jest już ktoś na grudzień? U mnie test ze słaba kreska wyszedł 5 dni temu. Przewidywany termin. Według om to 5.12.2019. To moja 3 ciąża. Z pierwszej mam córkę a druga niestety się nie rozwijala, mam nadzieję że teraz będzie wszystko ok, chociaz strach jest ogromny.
reklama
Cześć Ja się dowiedziałam niecały tydzień temu, w 10 dpo. Termin według om mam na 25.11., ale wiem na 100%, ze owu miałam dopiero w 24 dc, więc 10 dni później Pierwszy cykl starań, ciąża nr 3. Pierwsze dwie dwa lata temu puste jaja płodowe :/ Jestem teraz w trakcie badań genetycznych. We wtorek trafiłam już do gina z plamieniem. Dostałam fraxiparinę i duphaston, plamię nadal. Zobaczymy...
Bóle mam niestety, takie typowo okresowe. Na razie próbuję się ratować nospą. W sumie to nic mi nie powiedział, że to tak czasami może być na początku, a że był dopiero 14dpo, to nic nie zobaczyliśmy na usg.
Cześć dziewczyny
No i mi też się udało. 25.03 poszłam na betę wyszła 35, następnego dnia zrobiłam test ciążowy - pozytywny, następnego dnia kolejny pozytywny. W tym cyklu nastąpiło u mnie przesunięcie owu, więc termin mam na 04.12/05.12.19.
Jestem mamą córeczki, która ma 2 latka i 4 miesiące. Chcieliśmy się jeszcze wyrobić żeby była różnica 3 lat no i się udało
Od początku ta ciąża jest inna, bo w tej wystąpiło plamienie implantacyjne, a we wcześniejszej go nie było.
Teraz tylko myślę, kiedy by tu się umawiać na wizytę tak żeby już coś zobaczyć
No i mi też się udało. 25.03 poszłam na betę wyszła 35, następnego dnia zrobiłam test ciążowy - pozytywny, następnego dnia kolejny pozytywny. W tym cyklu nastąpiło u mnie przesunięcie owu, więc termin mam na 04.12/05.12.19.
Jestem mamą córeczki, która ma 2 latka i 4 miesiące. Chcieliśmy się jeszcze wyrobić żeby była różnica 3 lat no i się udało
Od początku ta ciąża jest inna, bo w tej wystąpiło plamienie implantacyjne, a we wcześniejszej go nie było.
Teraz tylko myślę, kiedy by tu się umawiać na wizytę tak żeby już coś zobaczyć
Ostatnia edycja:
Powodzenia! Trzymam kciukiHej ja właśnie testuje w poniedziałek naradzie 4 dni @ zwariuje chyba więc się okaże czy dołączę czy nie
Mam 33 lata staramy się o drugie dziecko. Mamy synka 7 lat
reklama
Powodzenia i trzymam kciuki)Hej ja właśnie testuje w poniedziałek naradzie 4 dni @ zwariuje chyba więc się okaże czy dołączę czy nie
Mam 33 lata staramy się o drugie dziecko. Mamy synka 7 lat