reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Oj biedna. A mozesz wziasc jeszcze l-4? Ja orazu przy mlpdej bralam urlop do wizytyi po wizycie odrazu l-4 ale u mnie bylo zagrozenie poronieniem pd początku. Ale moj szef byl tak zadowolony ze nawet nie pozwolił mi wrocic do pracy.
Cieszę się, że nie jestem jedyna Większość dziewczyn tutaj ma już pociechy. Ja jestem pierwszy raz w ciąży i mam 35 lat. Jestem przerażona
Witaj w klubie! Też jestem przerażona. Mam chyba wszystkie możliwe objawy. Trochę wszystko się złagodziło jak się wysypiałam. A dziś miałam iść do pracy, wiec przed chwila wymiotowałam.

reklama
Witaj w klubie! Też jestem przerażona. Mam chyba wszystkie możliwe objawy. Trochę wszystko się złagodziło jak się wysypiałam. A dziś miałam iść do pracy, wiec przed chwila wymiotowałam.
Dziewczyny ja też jestem przerażona. To moja piąta ciaza, czwarte dziecko i co chwilę sie zastanawiam jak ja dam radę!? Czemu chciałam taka duża rodzinę? :p

Moja też pierwsza i w sumie nadal to dla mnie jakieś nierealne...
Moja tez pierwsza. Wczoraj zjadlam budyn i od 2 spac nie moglam tak mnie mdlilo. Dzis rano naszly mnie mega przemyślenia ze nie dam rady zaczynam sie trochę bac. Tak chyba jest przy 1 dzidzi ? I ciagle mi dzis bleee i raz ciepło raz zimno :/ a dzis ide na 9 na krew - to chyba nie będzie moj najlepszy dzien.

Moja tez pierwsza. Wczoraj zjadlam budyn i od 2 spac nie moglam tak mnie mdlilo. Dzis rano naszly mnie mega przemyślenia ze nie dam rady zaczynam sie trochę bac. Tak chyba jest przy 1 dzidzi ? I ciagle mi dzis bleee i raz ciepło raz zimno :/ a dzis ide na 9 na krew - to chyba nie będzie moj najlepszy dzien.
Uwierz mi że tak jest przy każdej dzidzi. Nie ma różnicy czy pierwsza czy czwarta :)

Ja tez sie zastanawiam jak dam rade... Mieszkam na 2 piętrze i wchodzenie z dwulatka i bobaskiem bedzie mwga wyprawa. Napewno zainwestuje w chuste i kurtke kangurke. A wozek bedzie na wyjscie z pomocnikami bo inaczej tego noe widze.

reklama
Do góry