reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Cola trochę pomogla. Ale wyglądam jak zombie.
@mamigotka moze to plamienie po badaniu? Jaki ma kolor?
@Prety super bhcg. Ja nie robilam. Jutro wizyta i nie potrzebuje dodatkowych nerwów. Jak bic nie bedzie widacna usg to sie skusze na ta bete.
@Carenik no niezle z tym testem.
@Mythopoeia niewiem jak jest z tym piwkiem 0% ja jakis czas pilam karmi z polecenia lekarki żeby mi sie nerki filtrowaly. Od 3 tygodni piwko stoi w lodowce =) to juz 3 tyg od testu ale zlecialo

Taki ciemnoczerwony, raz sie pojawiło koło 15 i na razie spokój. Zaczęło mnie tez trochę mdlić i brzuch boleć trochę zaczął.. echh

reklama
No i dołączam do mdłości cały dzień mnie mdli czy zjem czy nie normalnie masakra na nic ochoty nie mam

Dziewczyny co myślicie o piciu piwa 0.0 % ? Wiem, że takie nazywane "bazalkoholowymi" mają alkohol tyle, że do 0,5 %, ale w sklepach są też 0% np. Bavaria, Lech 0.0 czy Heineken 0.0. Ja myślałam, że to spoko ale widzę, że zdania na forach są podzielone... Generalnie bardzo lubie te piwa 0 % i jeżeli faktycznie nie mają alkoholu to najchętniej bym ich całkowicie nie odstawiala (bo i tak już wiele przysmaków poszło weg :D ) Tylko wlasnie czy one na pewno maja 0%? Ktos ma wiedze na tem temat?
Pije Henka 0 nie widze nic przeciw

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi,dla pewności powtórzę jeszcze badanie w piątek. Świruje bo w poprzedniej ciąży w 6 tygodniu miałam betę ponad 10000,więc ta teraz wydaje mi się jakaś niska.

reklama
Do góry