reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi,dla pewności powtórzę jeszcze badanie w piątek. Świruje bo w poprzedniej ciąży w 6 tygodniu miałam betę ponad 10000,więc ta teraz wydaje mi się jakaś niska.
Dlatego ja juz nie robie bo mi w poprzednich ciazach tez wyzsze wychodzily. A yeraz takie malenstwa. Liczy sie przyrost a wartosc;-) moze to chlopcy;-) ale fakt kazda ciaza inna

reklama
No i dołączam do mdłości cały dzień mnie mdli czy zjem czy nie normalnie masakra na nic ochoty nie mam

Mnie od popołudnia tak spanie wzięło, ale nie miałam możliwości się zdrzemnąć, a teraz trochę za sprzątanie wzięłam, bo jak usnę teraz to wstanę w nocy [emoji85][emoji849]

Dziewczyny [emoji6] powiedzcie mi... jak mam liczyć tygodnie, bo w sumie to trochę zgłupiałam.
Pierwszy dzień miesiączki miałam 01.03 ciąża jest z zabiegu inseminacji który odbył się 20.03
Testowałam 3.4 wynik pozytywny. Jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to tygodnie liczyła mi od dnia zabiegu. Wizytę umówiła mi na 30.4 czyli według jej wyliczeń 7 tydzień. Wiec w końcu nie wiem który mam tydzień ciąży [emoji849][emoji849] jak to liczyć ?? Heeeelp [emoji28][emoji28]

Hej kochane. Już po wizycie u gina. Wg USG ciąża młodsza o 4 dni. Jak widać zarodek jest :) kolejna wizyty za dwa tygodnie. Co do plamień, jeśli jest ich mało i nie są żywo czerwone to lekarz kazał mi się nie stresować, jedynie obserwować. Mogą być związane z tym, że mam krwiaka, ale też od infekcji. Okazało się, że luteina dowcipna, którą kazano mi przyjmować od czasu wizyty na izbie przyjęć wywołała u mnie stan zapalny. Kategorycznie mam zakaz jej używania. Zamiast tego mam brać progesteron i globulki Macmiror żeby uporać się z zapaleniem.

Załączniki

• IMG_20190410_185017.jpg
    IMG_20190410_185017.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 84
U Ciebie to pięknie wyglada!
Ja OM to 5.03 i byłam na pierwszej wizycie 08.04

U m nie ledwo co widać. Mam nadzieje, ze pęcherzyk nie jest pusty i lekarz się nie pomylił :((Zobacz załącznik 961274

U ciebie widać ze sobie pływa [emoji4] a u mnie nie. [emoji20]
Spokojnie, to jeszcze wczesna ciąża :) identyczne zdjęcie miałam w pierwszej, a syn ma 8 lat więc nie denerwuj się, zarodek jest- teraz czekamy na serduszka

reklama
Ale sie dzisiaj nie wyspałam. Plecy mnie bolą bo mala cala noc tanczyla na lozku teraz spi z nogami na poduszce. Mozna? Mozna;) ale tam zimno i szaroburo. Ale dzisiaj wizyta.

Do góry