Hej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy
reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Hej kochana To też moja pierwsza ciąża. Też się trochę martwię. Ale chyba takie początki są, że się martwimy a potem jest lepiej Ja wam powiem że po tej luteinie chyba to mi się mega spać chce.Hej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy
anieok
Gratuluje! Witamy.Hej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy
Niekoniecznie po luteinie uroki ciążyHej kochana To też moja pierwsza ciąża. Też się trochę martwię. Ale chyba takie początki są, że się martwimy a potem jest lepiej Ja wam powiem że po tej luteinie chyba to mi się mega spać chce.
kasiaaaaaa
Chyba masz rację A nie dawno pisałam że nie mam żadnych objawówGratuluje! Witamy.
Niekoniecznie po luteinie uroki ciąży
anieok
Ja wczoraj pisałam że mnie cycki prawie nie bolą. A dzisiaj dotknąć sie nie mogeChyba masz rację A nie dawno pisałam że nie mam żadnych objawów
Anusiak1990
Dziewczyny moja wizyta za duzo nie wniosla nie mialam usg a to z tego powodu ze lekarz starszej daty i starej szkoly i powiedzial ze po poronieniach on noe chce robic usg bo nawet fale ultradźwiękowe moga uszkpdzic plod jesli wcześniej byly poronienia z badania ginekologicznego wynika ze jestem w ciazy ryzyko jest tylko takie ze moze byc to ciaza pozamaciczna ale na 98%to wyklucza bo jajniki bez zmian jedyne co sie dowiedzialam ze plamienie moglam miec z powodu malej nadzerki mialam pobrana cytologie po ktorej plamie ale to tez normalne no i news musze lezec na brzuchu bo mam bardzo duze odgiecie macicy i jesli sie nie naprostuje do 12tc to beda klopoty. Mimo ze nie mialam tego usg jestem pozytywnie nastawiona i mam poczucie ze wszystko bedzie ok. Wg moesiaczki termin na 1. 12
Jo Xu
Zaciekawiona BB
To leż Kochana i odpoczywaj! Wszystko musi byc dobrze! :*Dziewczyny moja wizyta za duzo nie wniosla nie mialam usg a to z tego powodu ze lekarz starszej daty i starej szkoly i powiedzial ze po poronieniach on noe chce robic usg bo nawet fale ultradźwiękowe moga uszkpdzic plod jesli wcześniej byly poronienia z badania ginekologicznego wynika ze jestem w ciazy ryzyko jest tylko takie ze moze byc to ciaza pozamaciczna ale na 98%to wyklucza bo jajniki bez zmian jedyne co sie dowiedzialam ze plamienie moglam miec z powodu malej nadzerki mialam pobrana cytologie po ktorej plamie ale to tez normalne no i news musze lezec na brzuchu bo mam bardzo duze odgiecie macicy i jesli sie nie naprostuje do 12tc to beda klopoty. Mimo ze nie mialam tego usg jestem pozytywnie nastawiona i mam poczucie ze wszystko bedzie ok. Wg moesiaczki termin na 1. 12
kasiaaaaaa
To chyba 4 tydzień?Wynik odebrany. U mnie 775.
reklama
kasiaaaaaa
Mnie też lekarz nie chciał tak robić od początku USG. Może on faktycznie jakąś tam racje ma. Głowa do góry musi być dobrze!To leż Kochana i odpoczywaj! Wszystko musi byc dobrze! :*