A nie wiecie może kiedy jest robione pierwsze USG ?
Pewnie jak będziesz tego 17 to zrobią Ci pierwsze usg dopochwowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie wiecie może kiedy jest robione pierwsze USG ?
Hej, u mnie też teoretycznie wychodzi termin na 7/12 ;-) Bety nie robiłam, lekarz kazał mi przyjść po 15/04, wiec pewnie też jakoś w podobnym terminie się umówię. Ja miałam mdlosci jeszcze przed zrobieniem testu, teraz już praktycznie przeszło. Czuję się fantastycznie, nic mnie nie boli (czasem minimalne kłucie w dole brzucha), mam pełno energii, ale to może dzięki temu, że od dwóch tygodni jestem na urlopie. Mam nadzieję, że taki błogi stan potrwa jak najdłużej.
Ok dziękuje za odpowiedź. Ciekawe czy coś już wyjdzie A wy chodzicie na NFZ czy prywatnie do ginekologa?Pewnie jak będziesz tego 17 to zrobią Ci pierwsze usg dopochwowe.
W moim mieście lekarze na nfz robią dopiero prenatalne pierwsze czyli po 11tyg. Natomiast prywatnie na pierwszej wizycie.A nie wiecie może kiedy jest robione pierwsze USG ?
Ja prywatnieOk dziękuje za odpowiedź. Ciekawe czy coś już wyjdzie A wy chodzicie na NFZ czy prywatnie do ginekologa?
Ok dziękuje za odpowiedź. Ciekawe czy coś już wyjdzie A wy chodzicie na NFZ czy prywatnie do ginekologa?
A czy któraś z Was pije normalnie kawę Czy nie wolno?
Ok dziękuje za odpowiedź. Ciekawe czy coś już wyjdzie A wy chodzicie na NFZ czy prywatnie do ginekologa?