reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny dołączam i ja :) dwa dni temu cieniutka druga kreseczka a dzisiaj już gruba i ciemna ♡ termin wg jakiegoś internetowego kalkulatora mam na 14 grudnia :) pierwsza ciąża więc jesteśmy z mężem lekko przerażeni :o
Mysliscie że muszę iść na betę? Czy wystarczy do lekarza? Polecacie jakieś witaminy dla ciężarnych? Pijecie kawę??
Hej! Witaj! Gratulacje! :) Tak jak napisała Anusiak zrób hcg najpierw i do lekarza na spokojnie.

Ja piję kawę, bo akurat bardzo mi smakuje. Taka z dużą ilością mleka jest dla mnie perfekt. ;) Ale w pierwszej ciązy nie piłam, bo trochę się obawiałam, czy można, a dwa, że na sam widok kawy robiło mi się niedobrze.
Pozdrowienia, powodzenia! :)

reklama
A ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.
Ja też nie robiłam ani w pierwszej ani w tej co poronilam w listopadzie teraz mi kazal zrobic ale tylko raz przed wizytą to zrobilam ;)a tak to tez nie jest mi potrzebna

Ja w pierwszej z synem też robiłam test chyba tydzień po terminie @ później raz betę dla pewności i była spora i do lekarza :)

A ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.

Pisałam już wcześniej własnie [emoji6] w żadnej z ciąż bety nie robiłam [emoji4]

reklama
Do góry