reklama
MamaT
Fanka BB :)
U mnie już wszyscy wiedzą dodatkowo mąż się pochwalił chłopakom na treningu więc już pół wsi wieEhh te placki, ja się muszę mocno powstrzymywać by ich nie zrobić !! Dziewczyny, a czy wy już powiedzieliście wszystkim o ciąży? Czy trzymacie to dla Was do końca 1 trymestru?
kasiaaaaaa
A i termin mam na 8.12
anieok
Grudniowe Mamy i tam jest wątek. Poznajmy sie i wątek z ta listą która zrobiłam.Ale to watek grudniowek? Czy taki ogolny?
anieok
A dzieciaki jak zareagowały?U mnie już wszyscy wiedzą dodatkowo mąż się pochwalił chłopakom na treningu więc już pół wsi wie
MamaWiktora2012
To za trydne do ogarniecia z telGrudniowe Mamy i tam jest wątek. Poznajmy sie i wątek z ta listą która zrobiłam.
Ale wymiana. a można wiedzieć skąd dokąd? Ja Lęborka - TarnobrzegKochana ja jestem z Podkarpacia a 16tego jadę na Pomorze
kasiaaaaaa
Mi lekarz nie pozwolil cwiczyc ale powiedzial ze moge spacerowac. Tak wiec codziennie rano chodze z psem na spacery pokonujemy bardzo duże dystanse ale mamy przerwy. Jesli chodzi o te tluste jedzenie mam to samo ! Ciagle bym jadla placki ziemniaczanw tosty iitp a potem mi ciagle nie dobrze :/ cytrusy jem ale rzadko raz na tydzien moze rzadziej. Ogolnie staram sie jesc zdrowo ale jak mnie najdzie ochota to zjem i tego tosta czy placka wszystko z glowa. Jak juz pisalam przytylam 2 kg a wy jak z waga ? Ja zawsze mialam s a wczoraj kupilam m i l bo tak mi biust urosl ze nie moglam sie wcisnac w inne
reklama
MamaWiktora2012
Placki ziemniaczane mialam w piatek