brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie
Ja nie .. może jakieś przeziębienie Cię łapie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie
Dzień dobry [emoji846] ja tez tak mam kicham i wieczorem mam katar a rano wszystko przechodzi...Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie
Ja rowniez ciagle kicham wiec to chyba normalneDzień dobry [emoji846] ja tez tak mam kicham i wieczorem mam katar a rano wszystko przechodzi...
Ja mam identycznie jak wstaje musze nos oczyścić. A przed ciaza mialam przewlekle zapalenie zatok. Wiec moze to przez to.Ja mam codziennie rano katar a potem,gdzies tak po pol godzinie przechodzi ale juz przed ciazą tak mialam.
Przeziębienie raczej nie, bo czuję się dobrze(jak tak można powiedzieć mając wszystkie możliwe nieprzyjemne objawy ciąży ) . myślę bardziej że to przez ten psi węch jak to mówi mój narzeczony zbyt wiele zapachów podrażnia mnie do kichania chybaJa nie .. może jakieś przeziębienie Cię łapie ?