reklama
zielonoruda
Fanka BB :)
Ja dziś pierwszy raz od 2 tyg zjadłam obiad że smakiem normalnie cudowne uczucie u mnie dziś równo 9tc
No to cudnie! Oby tak dalej. Ja wczoraj dokładnie miałam 7 tydzień, więc pewnie jeszcze się trochę 'pomęczę'
zielonoruda
Dopiero w tym tygodniu też zaczynaja się objawy 'biustowe' haha
Moja normalnie miseczka G już zwiększyła się do H chyba..
Moja normalnie miseczka G już zwiększyła się do H chyba..
Anianie93
U mnie to samo, właśnie się nasilająMoje jakoś się tak nasilają popołudniu/wieczorem też.
U
użytkownik an
Gość
U mnie też właśnie mdłości delikatniejsze bo wcześniej była masakra ale dalej korek w gardle i zgaga doszła Ha na palcach jednej ręki mogę wyliczyć co mogę zjeść hehehe przed ciążą gotowałam codziennie i bardzo to lubiłam teraz gotuje nam teściowa i przynosi lub mąż dla synka bo ja nie daje rady z zapachami dziś jestem z siebie dumna bo zrobiłam kopytka ale to było dla mnie mega wyzwanie mdlosciowe jakoś dałam radę ;DI zauważam, ze młodości już są delikatniejsze i nie męczą tak mocno ufff może tym razem wcześniej odpuszcza
brak..wyobraźni
U mnie też właśnie mdłości delikatniejsze bo wcześniej była masakra ale dalej korek w gardle i zgaga doszła Ha na palcach jednej ręki mogę wyliczyć co mogę zjeść hehehe przed ciążą gotowałam codziennie i bardzo to lubiłam teraz gotuje nam teściowa i przynosi lub mąż dla synka bo ja nie daje rady z zapachami dziś jestem z siebie dumna bo zrobiłam kopytka ale to było dla mnie mega wyzwanie mdlosciowe jakoś dałam radę ;D
Ja tak naprawdę niewiem co to zgaga
W żadnej ciąży nie doświadczyłam i ogólnie bez tez nie
Mąż się śmieje, ze ja to mogłabym kamienie jeść,bo mało kiedy cos mi jest no tylko podczas ciazy i to tak naprawdę od drugiej dopiero mdłości dostałam ..
ale tak .. zapachy mnie w tej drażnią okropnie .. ostatnio miałam taka ochotę na fasolowa, ale jak tylko ja poczułam to już było pojedzone :/ hi hi i gotowanie również sprawia mi problem, wiec tym zajmuje się mąż
Anusiak1990
Ja przez ostatnie 3 dni mam poprostu popołudniowe apogeum wymiotow dzisiaj to zolcia sama zwymiotowalam krecilo mi sie w glowie i poczulam taki ucisk w oku ze myslalam ze mi wyskoczy. Teraz odrobine lepiej. Jestem glodna ale niewiem co zjeść. Wcinam kukurydziane chrupki.
Ja przez ostatnie 3 dni mam poprostu popołudniowe apogeum wymiotow dzisiaj to zolcia sama zwymiotowalam krecilo mi sie w glowie i poczulam taki ucisk w oku ze myslalam ze mi wyskoczy. Teraz odrobine lepiej. Jestem glodna ale niewiem co zjeść. Wcinam kukurydziane chrupki.
Ale ty jesteś Biedna(
Teraz doceniam to szczęście że ja ciąży przychodzę bez objawowo. Jak was czytam i to co przychodzicie to jestem pełna podziwu jak udaje wam się normalnie funkcjonować.
reklama
U
użytkownik an
Gość
Na szczęście mnie wymioty ominęły chociaż nieraz wolałabym niż się tak męczyć z mdłościami , ale tak naprawdę ja chyba nie umiem wymiotować wymiotowałam dwa razy w życiu .... Współczuję bardzo ale na pocieszenie dodam że znam osobę która przez 4 miesiące wymiotowała codziennie tak że nawet nie mogła podnieść się z łóżka, lekarz przepisał jej przeciwwymiotne leki stosowane po chemioterapii więc trzeba cieszyć się że nie męczy az tak bardzo i niedługo przejdzieJa przez ostatnie 3 dni mam poprostu popołudniowe apogeum wymiotow dzisiaj to zolcia sama zwymiotowalam krecilo mi sie w glowie i poczulam taki ucisk w oku ze myslalam ze mi wyskoczy. Teraz odrobine lepiej. Jestem glodna ale niewiem co zjeść. Wcinam kukurydziane chrupki.