reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
W takim razie spróbuje się jutro dostać, jeśli mnie zechce dr poza numerkami przyjąć :) a mogę wiedzieć czy miałaś usg dopochwowe czy takie przez brzuch? Ja miałam prywatnie te pierwsze usg dopochwowe ale jutro gdybym się dostała to tylko było by przez brzuch i nie wiem właśnie czy to ma sens

Ja miałam dopochwowe, na tak wczesnym etapie chyba jeszcze nie widać przez brzuch...

Dziewczynki! Byliśmy dzisiaj razem z mężem na pierwszym usg. Wszystko jest super! Pęcherzyk było pięknie widać a co najważniejsze serducho biło! Co to była za chwila <3
Wedlug usg termin mam na 12.12.2019 a według miesiączki 09.12.2019
Dostałam masę badań które lecę jutro z rana zrobić, dostalam już L4 do kolejnej wizyty więc od jutra bede się nudzić w domu, nie wiem jak to przetrwać, chyba będę częściej tu do was zaglądać
Dolaczam usg żeby się pochwalić

Załączniki

• IMG_20190416_162659.jpg
    IMG_20190416_162659.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20190416_162705.jpg
    IMG_20190416_162705.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 109
Trzymam bardzo mocno! Może też wrócisz z dwoma :) daj znać jak po wizycie, wrzuć usg :)

Powiem Ci ze było widać jeden ale się z lekarka smialysmy że może jeden za drugim się schował i na nastepbym usg się okaże :p
Ah jak zobaczyłam ta mała kropeczke i szalone tętno to aż łza pociekla... A mąż jaki dumny siedział :)

Hej, ja od wczoraj w nerwach, bo gin nie potwierdzila ciazy. Ona w ogole mnie nastraszyla, ze to pozamaciczna. Dzis rano robilam bete, wynik wyslalam gin i kazala mi jutro przyjechac do szpitala do praciwni USG. Nie wiem co mam myśleć

Powiem Ci ze było widać jeden ale się z lekarka smialysmy że może jeden za drugim się schował i na nastepbym usg się okaże :p
Ah jak zobaczyłam ta mała kropeczke i szalone tętno to aż łza pociekla... A mąż jaki dumny siedział :)

Ojej cudo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że bilo już serduszko ! W takim razie ja też się wybiorę w piątek zobaczyć :) będzie 6t6d :)

Ojej cudo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że bilo już serduszko ! W takim razie ja też się wybiorę w piątek zobaczyć :) będzie 6t6d :)
Warto, u mnie dziś to był 6t4d i elegancko. Dzisiaj pierwszy raz uwierzyłam wreszcie że jestem w ciąży :)
Trzymam teraz ja za Ciebie kciuki i czekam w piątek na jakieś info!!! My dopiero następna wizyta 17 maja :p

Dziewczynki! Byliśmy dzisiaj razem z mężem na pierwszym usg. Wszystko jest super! Pęcherzyk było pięknie widać a co najważniejsze serducho biło! Co to była za chwila <3
Wedlug usg termin mam na 12.12.2019 a według miesiączki 09.12.2019
Dostałam masę badań które lecę jutro z rana zrobić, dostalam już L4 do kolejnej wizyty więc od jutra bede się nudzić w domu, nie wiem jak to przetrwać, chyba będę częściej tu do was zaglądać
Dolaczam usg żeby się pochwalić
Gratulacje :)) piekny widok na usg :D dostalas badania na uczulenie na kota i pelny mocz ? Ja mam jutro wlasnie ich. Wyniki. I tez jestem na l4

reklama
Hej, ja od wczoraj w nerwach, bo gin nie potwierdzila ciazy. Ona w ogole mnie nastraszyla, ze to pozamaciczna. Dzis rano robilam bete, wynik wyslalam gin i kazala mi jutro przyjechac do szpitala do praciwni USG. Nie wiem co mam myśleć
Odpocznij. Już nic nie jesteś w stanie zrobić. Jutro pojdziesz na badania i się wszystko okaże. Jeżeli to pozamaciczna to pamiętaj, ze najważniejsze jest Twoje zdrowie. A może to jakaś paskudna pomyłka i wszystko będzie dobrze.

Do góry