reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
W takim razie spróbuje się jutro dostać, jeśli mnie zechce dr poza numerkami przyjąć :) a mogę wiedzieć czy miałaś usg dopochwowe czy takie przez brzuch? Ja miałam prywatnie te pierwsze usg dopochwowe ale jutro gdybym się dostała to tylko było by przez brzuch i nie wiem właśnie czy to ma sens

Ja miałam dopochwowe, na tak wczesnym etapie chyba jeszcze nie widać przez brzuch...

Dziewczynki! Byliśmy dzisiaj razem z mężem na pierwszym usg. Wszystko jest super! Pęcherzyk było pięknie widać a co najważniejsze serducho biło! Co to była za chwila <3
Wedlug usg termin mam na 12.12.2019 a według miesiączki 09.12.2019
Dostałam masę badań które lecę jutro z rana zrobić, dostalam już L4 do kolejnej wizyty więc od jutra bede się nudzić w domu, nie wiem jak to przetrwać, chyba będę częściej tu do was zaglądać
Dolaczam usg żeby się pochwalić

Załączniki

• IMG_20190416_162659.jpg
    IMG_20190416_162659.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 100
  • IMG_20190416_162705.jpg
    IMG_20190416_162705.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 104
Trzymam bardzo mocno! Może też wrócisz z dwoma :) daj znać jak po wizycie, wrzuć usg :)

Powiem Ci ze było widać jeden ale się z lekarka smialysmy że może jeden za drugim się schował i na nastepbym usg się okaże :p
Ah jak zobaczyłam ta mała kropeczke i szalone tętno to aż łza pociekla... A mąż jaki dumny siedział :)

Hej, ja od wczoraj w nerwach, bo gin nie potwierdzila ciazy. Ona w ogole mnie nastraszyla, ze to pozamaciczna. Dzis rano robilam bete, wynik wyslalam gin i kazala mi jutro przyjechac do szpitala do praciwni USG. Nie wiem co mam myśleć

Powiem Ci ze było widać jeden ale się z lekarka smialysmy że może jeden za drugim się schował i na nastepbym usg się okaże :p
Ah jak zobaczyłam ta mała kropeczke i szalone tętno to aż łza pociekla... A mąż jaki dumny siedział :)

Ojej cudo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że bilo już serduszko ! W takim razie ja też się wybiorę w piątek zobaczyć :) będzie 6t6d :)

Ojej cudo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że bilo już serduszko ! W takim razie ja też się wybiorę w piątek zobaczyć :) będzie 6t6d :)
Warto, u mnie dziś to był 6t4d i elegancko. Dzisiaj pierwszy raz uwierzyłam wreszcie że jestem w ciąży :)
Trzymam teraz ja za Ciebie kciuki i czekam w piątek na jakieś info!!! My dopiero następna wizyta 17 maja :p

Dziewczynki! Byliśmy dzisiaj razem z mężem na pierwszym usg. Wszystko jest super! Pęcherzyk było pięknie widać a co najważniejsze serducho biło! Co to była za chwila <3
Wedlug usg termin mam na 12.12.2019 a według miesiączki 09.12.2019
Dostałam masę badań które lecę jutro z rana zrobić, dostalam już L4 do kolejnej wizyty więc od jutra bede się nudzić w domu, nie wiem jak to przetrwać, chyba będę częściej tu do was zaglądać
Dolaczam usg żeby się pochwalić
Gratulacje :)) piekny widok na usg :D dostalas badania na uczulenie na kota i pelny mocz ? Ja mam jutro wlasnie ich. Wyniki. I tez jestem na l4

reklama
Hej, ja od wczoraj w nerwach, bo gin nie potwierdzila ciazy. Ona w ogole mnie nastraszyla, ze to pozamaciczna. Dzis rano robilam bete, wynik wyslalam gin i kazala mi jutro przyjechac do szpitala do praciwni USG. Nie wiem co mam myśleć
Odpocznij. Już nic nie jesteś w stanie zrobić. Jutro pojdziesz na badania i się wszystko okaże. Jeżeli to pozamaciczna to pamiętaj, ze najważniejsze jest Twoje zdrowie. A może to jakaś paskudna pomyłka i wszystko będzie dobrze.

Do góry