reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Jeżeli ma się problemy z progesteronem to normalne jest zeby potrzymać ciąże żywa należy uzupełnić sztucznie progesteron, dziwne tłumaczenie tej gin .
Tak naprawdę można zgadywać czy to biochemiczna czy żywa, ale żywa można stracić bez pomocy np i zapobiegawczo przy plamieniach po terminie spodziewanej @ powinna podać Ci chociaż luteinę :(
Nie wiem. To jest bardzo doświadczona Pani ginekolog. W czwartek mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni

reklama
Bardzo malutko chyba trafilas na implantacje niedawno. Co do peselu to ma tu kolezanka racje. Lepiej nie chwalic sie danymy [emoji6]
Tak bardzo możliwe bo owu mi się chyba mocno przesunęła do tego zagnieżdżenie może być do 12 dni po nawet a od zagnieżdżenia od 48 dopiero Beta wzrasta a dzisiaj mój 28 dzień cyklu. Zwykle mam 25 lub 26 dni :)

Witam dziewczyny. Mam 32 lata i 5letniego syna. Mój termin wypada na 3.12. wg wyliczeń z Internetu. Ale chyba będzie później. Moja beta obecnie wynosi 362. Wzrosła w przeciągu 4 dni z wyniku 29. Jednak obawiam się od samego początku jak się dowiedziałam, bo od 6 dni mam krwawienia. Nie są tak obfite jak okres, nic mnie tez nie boli. Oczywiście byłam u lekarza zaraz na trzeci dzień, ale nic nie było widać. Powiedziała, że może być to ciąża biochemiczna, ale czy będą by mi rosła? O dzidzia staraliśmy się ponad 3 lata. W czwartek mam być u lekarza znowu. I w środę chyba znów zrobię będę, żeby sprawdzić czy rośnie.

Hej, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty. Plamienia już od tygodnia, pierwsza wizyta u ginekologa i nic nie było widać na usg, a beta przyrasta prawidłowo. Faktycznie powinnaś dostać chociażby duphaston. Jeżeli będziesz czuła skurcze lub bóle brzucha, to bierz nospę. Ja biorę trzy razy dziennie, jak na razie z rożnym skutkiem. Raz plamienia prawie zanikają, innym razem są silniejsze. Jutro idę na wizytę sprawdzić czy cokolwiek się pojawiło, także dam znać ;)

Hej, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty. Plamienia już od tygodnia, pierwsza wizyta u ginekologa i nic nie było widać na usg, a beta przyrasta prawidłowo. Faktycznie powinnaś dostać chociażby duphaston. Jeżeli będziesz czuła skurcze lub bóle brzucha, to bierz nospę. Ja biorę trzy razy dziennie, jak na razie z rożnym skutkiem. Raz plamienia prawie zanikają, innym razem są silniejsze. Jutro idę na wizytę sprawdzić czy cokolwiek się pojawiło, także dam znać ;)
To już mi raźniej. Brzuch mnie praktycznie nie boli. Czasem coś zakluje albo trochę ciągnie, ale szybko przechodzi. U mnie z plamieniami też tak jest, że jak już myślę, że ko więc będzie to zaraz się pojawiają. To trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i i czekam z niecierpliwością na wiadomość

Witam. Kolejny piękny dzień sie zapowiada. A ja coraz bardziej zawalone zatoki mam. Przed chwilą sobie przepłukałam i aż byłam w szoku ile syfu tam może sie zmieścić. Mam tylko nadzieje że samym płukaniem załatwię sprawę i obejdzie sie bez antybiotyku.

Miłego wtorku Mamuśki!

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny dzisiaj jest w sumie czwarty dzień po tym plamieniu co myślicie jest jeszcze za wcześnie

reklama
Do góry