reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Jeżeli ma się problemy z progesteronem to normalne jest zeby potrzymać ciąże żywa należy uzupełnić sztucznie progesteron, dziwne tłumaczenie tej gin .
Tak naprawdę można zgadywać czy to biochemiczna czy żywa, ale żywa można stracić bez pomocy np i zapobiegawczo przy plamieniach po terminie spodziewanej @ powinna podać Ci chociaż luteinę :(
Nie wiem. To jest bardzo doświadczona Pani ginekolog. W czwartek mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni

reklama
Bardzo malutko chyba trafilas na implantacje niedawno. Co do peselu to ma tu kolezanka racje. Lepiej nie chwalic sie danymy [emoji6]
Tak bardzo możliwe bo owu mi się chyba mocno przesunęła do tego zagnieżdżenie może być do 12 dni po nawet a od zagnieżdżenia od 48 dopiero Beta wzrasta a dzisiaj mój 28 dzień cyklu. Zwykle mam 25 lub 26 dni :)

Witam dziewczyny. Mam 32 lata i 5letniego syna. Mój termin wypada na 3.12. wg wyliczeń z Internetu. Ale chyba będzie później. Moja beta obecnie wynosi 362. Wzrosła w przeciągu 4 dni z wyniku 29. Jednak obawiam się od samego początku jak się dowiedziałam, bo od 6 dni mam krwawienia. Nie są tak obfite jak okres, nic mnie tez nie boli. Oczywiście byłam u lekarza zaraz na trzeci dzień, ale nic nie było widać. Powiedziała, że może być to ciąża biochemiczna, ale czy będą by mi rosła? O dzidzia staraliśmy się ponad 3 lata. W czwartek mam być u lekarza znowu. I w środę chyba znów zrobię będę, żeby sprawdzić czy rośnie.

Hej, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty. Plamienia już od tygodnia, pierwsza wizyta u ginekologa i nic nie było widać na usg, a beta przyrasta prawidłowo. Faktycznie powinnaś dostać chociażby duphaston. Jeżeli będziesz czuła skurcze lub bóle brzucha, to bierz nospę. Ja biorę trzy razy dziennie, jak na razie z rożnym skutkiem. Raz plamienia prawie zanikają, innym razem są silniejsze. Jutro idę na wizytę sprawdzić czy cokolwiek się pojawiło, także dam znać ;)

Hej, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty. Plamienia już od tygodnia, pierwsza wizyta u ginekologa i nic nie było widać na usg, a beta przyrasta prawidłowo. Faktycznie powinnaś dostać chociażby duphaston. Jeżeli będziesz czuła skurcze lub bóle brzucha, to bierz nospę. Ja biorę trzy razy dziennie, jak na razie z rożnym skutkiem. Raz plamienia prawie zanikają, innym razem są silniejsze. Jutro idę na wizytę sprawdzić czy cokolwiek się pojawiło, także dam znać ;)
To już mi raźniej. Brzuch mnie praktycznie nie boli. Czasem coś zakluje albo trochę ciągnie, ale szybko przechodzi. U mnie z plamieniami też tak jest, że jak już myślę, że ko więc będzie to zaraz się pojawiają. To trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i i czekam z niecierpliwością na wiadomość

Witam. Kolejny piękny dzień sie zapowiada. A ja coraz bardziej zawalone zatoki mam. Przed chwilą sobie przepłukałam i aż byłam w szoku ile syfu tam może sie zmieścić. Mam tylko nadzieje że samym płukaniem załatwię sprawę i obejdzie sie bez antybiotyku.

Miłego wtorku Mamuśki!

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny dzisiaj jest w sumie czwarty dzień po tym plamieniu co myślicie jest jeszcze za wcześnie

reklama
Do góry