martuśka0103
Fanka BB :)
Tak coś czuję,że będzie 2 synuś❤Czyzby chlopak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak coś czuję,że będzie 2 synuś❤Czyzby chlopak ?
Hoho no to gruboJa potrafiłam cały sok(kartonik)w nocy wypić np [emoji33]
To tak jak ja. Raczej nie jemy w domu mięsa a teraz mam ochotę widać organizm domaga się białka czy czegoś tamA ja mam ochote na bekon sajgonki takie jedzenie a powiem wam ze nie jadlam.miesa przed ciaza wiec dziwne.. Ciekawe czy na corke czy synka ?
Hoho no to grubo
A ja mam ochote na bekon sajgonki takie jedzenie a powiem wam ze nie jadlam.miesa przed ciaza wiec dziwne.. Ciekawe czy na corke czy synka ?
A który tc? Już po wizycie u lekarza? Ja tylko ciągle pije i siusiam... I mam strasznie usta napuchniete aż mnie pięka...Ja to dzisiaj miksa sobie zrobiłam haha śledzie z cebulką pózniej barszczyk czerwony i pierogi haha ciekawe czy nie odchoruje tego i widzę że mnie bardziej do takich ostrych i kwaśnych ciągnie słodkie może nie istnieć A wy jak macie?
Tak jak najbardziej:-) okres jest obecnie ostatnia "rzeczą" o jakiej myślę ;-)Wiesz… Torytycznie mówi się że karmiąc piersią, ciężej jest zajść w ciążę z powodu wysokiej prolaktyny która chcąc, nie chcąc hamuje owulację. Wiadomo też, że nie dokońca można uznać to za skm,,metodę antykoncepcyjną ,,bo nie jedna, nie dwie i nie pięć kobiet zaszła w ciążę podczas karmienia[emoji2][emoji2][emoji2]
Mnie osobiście piersi zaczęły boleć kilka dni po tym jak wyszedł mi pozytywny test ciążowy, a on wyszedł mi cztery dni przed spodziewaną miesiączka.
Czy mamy trzymać kciuki aby okres przyszedł, czy nie?[emoji255]
DokladnieCzyli na tłuszcze [emoji6] ciągoty masz hi
Dzisiaj 8( 7+1) na wizycie byłam 4.04.był pęcherzyk w macicy ❤teraz wizyta w czwartek18.04 .A siusiu to ja też latam szczególnie w nocyA który tc? Już po wizycie u lekarza? Ja tylko ciągle pije i siusiam... I mam strasznie usta napuchniete aż mnie pięka...