reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie wiem jak Wam ale mi już ciezko sie schylać i kucać. Niby brzuch nie jwst jakiś wielki ale już zaczyna zawadzać. A tu obowiazkow ani mniej;)

W środę mam wizyte i juz odczuwam stresik.

Tymczasem dalszy ciąg relaksu / o ile moze byc relaks z 2.5latkiem/ :)

Oooo dokladnie tak :) dzis z mezem jak sprzatalismy samochod to wlasnie sie zorientowalam ze ja juz nie potrafie sie normalnie schylac :D a i brzuch sie spinal caly czas.
Mnie czeka tydzien pelen wrazen :D w pon corka pierwszy dzien do przedszkola i na badania ide bede pic cudowna glukoze :) w czwartek mam wizyte a w piatek wyjezdzamy w gory :)

reklama
@Zuzik1981 no troche tak, skrobiemy na fb, w sumie niby bylo troche dziewczyn ktore nas podczytywaly ale jakos nie chcą sie tu udzielać tutaj:p zagladam tez na BB no ale cisza, a myslalam ze moze nowe dziewczyny rozkreca wątek ;)

reklama
Do góry