reklama
Ja to z kolei pocisnelam z zakupami na aliexpress czekam na 20 przesylek
A ja nigdy nie kupowałam na AliExpress nie wiem jakiej jakości mają tam ubrania nawet nie wiem czy umiałabym tam zrobić zakupy.
MatiMar
Fanka BB :)
Trzeba czytac opinie feedback, ludzie wrzucaja realne foto towaru, mozna wyrwac fajne rzeczy w dobrych cenach, w sumie zamawiam tam od zeszłego roku wczesniej bylam sceptycznie nastawiona teraz mi sie spodobało. Mam apke do zakupow na ali
Jednak z moich wakacji nici bylam wczoraj u lekarza i szyjką mi się skraca i odradził mi bo mogę w szpitalu wylądować. I powiedział mi że ja powinnam leżeć więcej a nie myśleć o wakacjach .
Mnie też ostatnio jak byłam na wizycie lekarz powiedział, że wydaje mu się, że szyjka robi mi się miękka mam dużo odpoczywać i zażywać magnez żeby nie dopuścić do skurczy bo może zacząć się poród.
Słyszeliście,ze jedna dziewczyna z faceboka z grudniowek ogolnych urodzila w środę przez cesarskie ciecie. Nie miala wod plodowych . Dzieciaczek malusi tylko 500 g wazy
Rany jaka tragedia. Wydaje się, że jak minie pierwszy trymestr a badania prenatalne ok to już wszystko super a tu jednak przez całą ciążę może się coś wydarzyć. Napisz coś więcej o dzieciątku jak będziesz coś wiedzieć.
MatiMar
Fanka BB :)
Tak czytałam o tej dziewczynie, oby maluszek był silny i rósł zdrowy. Nie ma co sie forsowac w ciazy ja dzis mam wizytę, ostatnio dostalam duphaston ze wzgledu na czeste spinanie sie brzucha, mam nadzieje ze z moja szyjka wszystko ok. Dzis mam spa day, wlasnie czekam na zrobienie rzes, pozniej pazury obskocze galerie i o 16 30 wizyta, podejrze moja kruszynke
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Natka Boże.... Jak maluszek ?? W jakim jest stanie? Jak ta mama się czuje?
Gacoperek i Aneta mój lekarz mi mowi że to normalne że już szyjka się powoli zaczyna skracać i ma inna twardość. Ja tez ostatnio miałam inna dlugosc, ja oczywiście wielkie oczy a on nie wzruszony.
Aneta jaka masz teraz szyjke ?
Ta szyjka przyprawia o mdłości. Czekam jak na zbawienie na 12.10 czyli trzecie badanie prenatalne i niech się dzieje co chce.
Gacoperek i Aneta mój lekarz mi mowi że to normalne że już szyjka się powoli zaczyna skracać i ma inna twardość. Ja tez ostatnio miałam inna dlugosc, ja oczywiście wielkie oczy a on nie wzruszony.
Aneta jaka masz teraz szyjke ?
Ta szyjka przyprawia o mdłości. Czekam jak na zbawienie na 12.10 czyli trzecie badanie prenatalne i niech się dzieje co chce.