reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

My kupilismy dzis farbę do pokoiku syna. Huraa. Stary kolor...jest fizycznie ok ale nie pasuje od poczatku i pomniejsza i tak male wnętrze.
Bedzie szybkie odswiezenie koloru:)

reklama
Trzeba czytac opinie feedback, ludzie wrzucaja realne foto towaru, mozna wyrwac fajne rzeczy w dobrych cenach, w sumie zamawiam tam od zeszłego roku wczesniej bylam sceptycznie nastawiona teraz mi sie spodobało. Mam apke do zakupow na ali:D

Jednak z moich wakacji nici bylam wczoraj u lekarza i szyjką mi się skraca i odradził mi bo mogę w szpitalu wylądować. I powiedział mi że ja powinnam leżeć więcej a nie myśleć o wakacjach .

Słyszeliście,ze jedna dziewczyna z faceboka z grudniowek ogolnych urodzila w środę przez cesarskie ciecie. Nie miala wod plodowych . Dzieciaczek malusi tylko 500 g wazy

Jednak z moich wakacji nici bylam wczoraj u lekarza i szyjką mi się skraca i odradził mi bo mogę w szpitalu wylądować. I powiedział mi że ja powinnam leżeć więcej a nie myśleć o wakacjach .

Mnie też ostatnio jak byłam na wizycie lekarz powiedział, że wydaje mu się, że szyjka robi mi się miękka mam dużo odpoczywać i zażywać magnez żeby nie dopuścić do skurczy bo może zacząć się poród.

Słyszeliście,ze jedna dziewczyna z faceboka z grudniowek ogolnych urodzila w środę przez cesarskie ciecie. Nie miala wod plodowych . Dzieciaczek malusi tylko 500 g wazy

Rany jaka tragedia. Wydaje się, że jak minie pierwszy trymestr a badania prenatalne ok to już wszystko super a tu jednak przez całą ciążę może się coś wydarzyć. Napisz coś więcej o dzieciątku jak będziesz coś wiedzieć.

Tak czytałam o tej dziewczynie, oby maluszek był silny i rósł zdrowy. Nie ma co sie forsowac w ciazy ja dzis mam wizytę, ostatnio dostalam duphaston ze wzgledu na czeste spinanie sie brzucha, mam nadzieje ze z moja szyjka wszystko ok. Dzis mam spa day, wlasnie czekam na zrobienie rzes, pozniej pazury obskocze galerie i o 16 30 wizyta, podejrze moja kruszynke

reklama
Natka Boże.... Jak maluszek ?? W jakim jest stanie? Jak ta mama się czuje?

Gacoperek i Aneta mój lekarz mi mowi że to normalne że już szyjka się powoli zaczyna skracać i ma inna twardość. Ja tez ostatnio miałam inna dlugosc, ja oczywiście wielkie oczy a on nie wzruszony.
Aneta jaka masz teraz szyjke ?
Ta szyjka przyprawia o mdłości. Czekam jak na zbawienie na 12.10 czyli trzecie badanie prenatalne i niech się dzieje co chce.

Do góry