reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Spałam, chwilę temu wstałam i ani razu jeszcze nie zakulo więc jakby przeszło.. Uspokoilyscie mnie trochę. Stopy tez mi pucha, szczególnie na wieczór..

reklama
U mnie klucia są zawsze po odkurzanie, jakbym jakieś więzadła naciagnela za mocno. Takie pulsujace klucie, nie zmieniało nic czy siedzę czy leżę.

Stopy I dłonie tragedia - cały dzień dzisiaj bolą I są spuchniete, obrączki nawet nie próbuje ściągnąć, nie pójdzie.
W dodatku też pieka podeszwy stop jakbym maraton przeszła po nagrzanym asfalcie :/ i spać się chce od upału.....

O wlasnie tez tak miewam takie pieczenie stóp od spodu. Niedosc ze goraco to jeszcze to.

Dziś w koncu widzialam a nie tylko czulam kopniaczki.
Hej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrze :) jutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć :) jestem taka podekscytowana :D
Kciuki za wizytę! Ja w srode mam i tez mysle ze juz bedzie plec na 90 a nie na "raczej dziewczynka". Hehe;)

Hej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrze :) jutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć :) jestem taka podekscytowana :D
Trzymam kciuki za wizytę i oby marze! A co byś chciała?

Powodzenia dziewczynki na krzywych! Ja to myślałam, ze jak na czczo ok, to raczej małe prawdopodobieństwo cukrzycy już w późniejszym czasie?

Dzien dobry mamuski ja chyba oszaleje wogole spac nie moge kładę sie 23-24 budze sie w nocy po kilka razy no i pobudka juz o 4.40 masakra jakas.....a obiecalam sobie ze w tej ciąży wyśpię sie na zapas;)

Dzien dobry mamuski ja chyba oszaleje wogole spac nie moge kładę sie 23-24 budze sie w nocy po kilka razy no i pobudka juz o 4.40 masakra jakas.....a obiecalam sobie ze w tej ciąży wyśpię sie na zapas;)

Hej, ze spaniem mamy bardzo podobnie. Moze jak miną te straszne upały to cos sie zmieni... Chyba jestesmy za malo zmeczone;)

Chlodny poranek! Coś pięknego:D

Dzień dobry
Ja też już nie śpię choć miałam sobie pospać. W nocy obudził mnie kaszel córki, dałam syrop przeciwkaszlowy i teraz młoda odsypia.
Ja akurat nie mam zerwanych nocek ale teraz mam tak że codziennie budzę się ok 2-3 na siku i dalej spac, potem o 7 pobudka córka budzi bo głodna.
Też mam dość upałów a mają być u nas jeszcze do piątku, jak żyć?
Wczoraj wykorzystałam że niedziela handlowa, mała została z tatą a ja wyskoczyłam do pepco. Kupiłam kilka bodow i pajacow, ale na 56 to nic jeśli chodzi o body nie mają. Jak zejdzie temperatura musze lumpka odwiedzić. Miałam to tekstil market jechać bo od 1.08 są promocje na bodziaki i pajace ale musiałabym przez całe miasto się tarabanic i teraz jak z córka to nie wchodzi w grę.
Liczyłam za może coś w biedronce zrobią jakaś promocje na ciuszki ale coś cisza, choć jak wczoraj poszłam na chwilę to były resztki ubranek, dziwne bo śledzę gazetki i nie było nic na ten temat. 4 lata temu to mieli fajnie, nakupowalam wtedy się pod córkę a teraz bieda.

W piątek się źle czułam i poszłam do lekarza i wyszło jakieś zaawansowane zapalenie gardła, dostałam antybiotyk i się kulam, dziś 3 dzień a ja słabo poprawę widzę, gardło nadal boli, jeszcze młodej do przedszkola nie posyłam bo też coś kaszle, choć sobą lepiej bo lekarz nie nakazał antybiotyku, liczę że na dniach z tego badziewia wyleziemy, chyba klimatyzacja w autobusach nas tak załatwiła... bo innej przyczyny nie widzę [emoji855]

Teraz sobie leżę jeszcze w łóżku mała coś sir rusza ledwo ledwo zaraz pewnie idzie spać i po 22 znów zacznie brykać [emoji4]

Kciuki za wizyty jeśli dziś są. Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry