katkut3070
Fanka BB :)
Spałam, chwilę temu wstałam i ani razu jeszcze nie zakulo więc jakby przeszło.. Uspokoilyscie mnie trochę. Stopy tez mi pucha, szczególnie na wieczór..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się i tak kuje ciągle ale bym nie chciała 3cim Z kolei bić :/Dieta jak dieta, ja sobie nie wyobrażam insuliny.
U mnie klucia są zawsze po odkurzanie, jakbym jakieś więzadła naciagnela za mocno. Takie pulsujace klucie, nie zmieniało nic czy siedzę czy leżę.
Stopy I dłonie tragedia - cały dzień dzisiaj bolą I są spuchniete, obrączki nawet nie próbuje ściągnąć, nie pójdzie.
W dodatku też pieka podeszwy stop jakbym maraton przeszła po nagrzanym asfalcie :/ i spać się chce od upału.....
Kciuki za wizytę! Ja w srode mam i tez mysle ze juz bedzie plec na 90 a nie na "raczej dziewczynka". HeheHej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrze jutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć jestem taka podekscytowana
Trzymam kciuki za wizytę i oby marze! A co byś chciała?Hej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrze jutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć jestem taka podekscytowana
Tak w poprzedniej ciazy miałam cukrzyce, w tej ciazy wyniki ok i cukrzycy niet☺Ale to miałaś stwierdzoną cukrzyce?
Dzien dobry mamuski ja chyba oszaleje wogole spac nie moge kładę sie 23-24 budze sie w nocy po kilka razy no i pobudka juz o 4.40 masakra jakas.....a obiecalam sobie ze w tej ciąży wyśpię sie na zapas