reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No to sie podzialo...
@MatkaPolka85 doskonale Cie rozumiem, sama mam lacznie 4 facetow w domu i jedna panne...faktycznie w 13 tyg to wczesnie, mi tak potwierdził na 90proc dziewczynke, ale potwierdzilam w 19 tyg u innego doktorka takze na 90proc i jak sie cos zmieni, to oszaleje ;)

Dzis przespalam cala noc! Trzeba to zapisac w gazecie, bo ostatnio sypiam strasznie zle :( budze sie w srodku nocy i dwie godz z glowy...sny mam straszne, dzis mi sie snilo ze urodzilam..pamietam jak corcia wyglądała, problem w tym, ze urodziła sie jako 2latka, miala sliczne wlosy blond (!?) I byla strasznie niegrzeczna! Szlam z Nia za raczke i mowie do M, ze jednak zostaje Maja i tak bedziemy ja nazywac a mala mowi do mnie " a moge nazywac sie Diabeł??" I taki wzrok na mnie...matko co za pierdoly.

Co z ta polozna dziewczyny? A jak sie chodzi prywatnie, to skad wytrzasnac taka polozna przed porodem?
Ale sen! Padlam. Mi sie w pierwszej ciazy snilo ze maz nie mial nogi a ja sie martwilam jak on na plaze dojdzie...;)

Dziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Będzie dobrze :* musi :)

Ja już po wizycie, mały leniwy, tetno 136,nie ruszał się za wiele nawet podczas badania. Jak nigdy. Mam monitorować I wrócić jeśli dalej będzie tak w siuski leciał.
Mdlosci I wymioty zawdzięczam jelitowce, mocz w porządku, ale jestem odwodniona. Szlag. Ciśnienie 90-49 I wg nic jest cacy.

reklama
Do góry