reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No to sie podzialo...
@MatkaPolka85 doskonale Cie rozumiem, sama mam lacznie 4 facetow w domu i jedna panne...faktycznie w 13 tyg to wczesnie, mi tak potwierdził na 90proc dziewczynke, ale potwierdzilam w 19 tyg u innego doktorka takze na 90proc i jak sie cos zmieni, to oszaleje ;)

Dzis przespalam cala noc! Trzeba to zapisac w gazecie, bo ostatnio sypiam strasznie zle :( budze sie w srodku nocy i dwie godz z glowy...sny mam straszne, dzis mi sie snilo ze urodzilam..pamietam jak corcia wyglądała, problem w tym, ze urodziła sie jako 2latka, miala sliczne wlosy blond (!?) I byla strasznie niegrzeczna! Szlam z Nia za raczke i mowie do M, ze jednak zostaje Maja i tak bedziemy ja nazywac a mala mowi do mnie " a moge nazywac sie Diabeł??" I taki wzrok na mnie...matko co za pierdoly.

Co z ta polozna dziewczyny? A jak sie chodzi prywatnie, to skad wytrzasnac taka polozna przed porodem?
Ale sen! Padlam. Mi sie w pierwszej ciazy snilo ze maz nie mial nogi a ja sie martwilam jak on na plaze dojdzie...;)

Dziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Będzie dobrze :* musi :)

Ja już po wizycie, mały leniwy, tetno 136,nie ruszał się za wiele nawet podczas badania. Jak nigdy. Mam monitorować I wrócić jeśli dalej będzie tak w siuski leciał.
Mdlosci I wymioty zawdzięczam jelitowce, mocz w porządku, ale jestem odwodniona. Szlag. Ciśnienie 90-49 I wg nic jest cacy.

reklama
Do góry