reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Tak automatycznie wtedy jest wrażenie że zaraz się zemdleje, tyle, że u mnie tętno wynosiło i pod 200. Kilkukrotnie karetkę musiałam wzywać i zawsze zabierali mnie do szpitala na kroplówke wzmacniająca jakby miało mi to pomóc jakkolwiek..
Zecze Ci, aby sie to nie powtorzylo w ciazy! Duzo zdrowka! [emoji4] brzmi groźnie

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

A ja dzisiaj dałam czadu.... wzięłam się za przebieranie ubranek po córce. Było tego z 10 wielkich pudel, siedziałam chyba że 4h. Gorąco jak w piekle, nie ma czym oddychać. A teraz leżę i zdycham, mam dość, za dużo tego jak na jeden raz, jestem taka zmęczona ze chyba za karę dzidzia mnie porzadnie skopie. Nigdy więcej.....głupia ja.
W takich upalach, to faktycznie wyczyn, ale przebieranie talich ubrań to cudowne zajęcie [emoji4]

Dobry. Wracam do żywych... chociaz nie do konca.. w Holandi była.. jest fala upałów wczoraj było ponad 40... ostatni tydzien ponad 30...
Siostra moja juz pojechała.. (płacz) Ja się nie czuje w ogóle... spanie na zawołanie mam teraz [emoji5] wygladam jak mała wkurwiona panda... dosłownie!!! Czego chodze i rycze po kątach... jest mi zle mam żal do wszystkich i w ogole bee.. nawet sexik mi humoru nie poprawia... brzuchol mam jak do porodu.. i na deser... jutro przyjezdza od mojego siostra... 19 lat.. nie znosze jej...(nazywam Ja niedoruchana celebrytką) na sama mysl ogladania jej twarzy mam puls 250...
Malutka ma sie chyba dobrze bo kopie co chwile.. pobudki mam przed 6 bo siku i jesc musze! A po 21 balet mam codziennie [emoji5]

A Wy jak tam dziewczynki? Jak Wasze samopoczucia?

Nie jestem w stanie nadrobic mam nadzieje ze wszystko ok u Was! :*
Mysle, ze to kwestia samopoczucia a nie wygladania, bo pewnie wyglądasz pięknie, tylko kumuluje Ci sie wszystko.
A na dlugo na celebrytka przyjezdza? [emoji3] powiedz ze jestes spiaca i spij ile wejdzie [emoji4]
U mnie samopoczucie ok, pomalu mijają też wymioty, takze nic, tylko 3 tygodnie popracować i l4 [emoji3]

U nas od wczoraj co jakiś czas deszcz, raz słońce, raz ulewa, wiaterek chłodny za to słońce mocne także jest fenomenalnie :)...

Dzisiaj dotarła zamówiona maszyna do szycia także zaraz się biorę na naukę obsługi <3 no przyszłego weekendu będę miała też materiały i komplet nici więc zacznę przygodę z szyciem :)
No i coś koło czwartku ma być nasze jaccuzi spa... W weekend będzie rozpusta, chociaż mamy w planach remont pokoju syna, obecnie remontujemy jadalnię.
No i chce dzisiaj kupić łóżeczko już :)
Czyli w weekend porządne zmiany! Kupiliscie jednak to jakuzzi? Pisalas cos, ze przy kasie sie opamietalas? [emoji3] super wypas.
Jak powstanie pierwsze twórcze dzielo to sie chwal. U mnie nowa maszyna w szafie, ale nie moge sie zebrac [emoji19][emoji6]

@Estera91 ja normalnie sie opalam nie zakrywajac brzucha, w sumie to nie mozna nazwac opalaniem, po prostu siedze na kocu w sloncu :D ale tez zawsze sie tak ulozymy, ze slonko mam za soba albo z boku.No i co chwile wchodzimy sie kapac do wody, poplywac, wiec przegrzac nie mam sie kiedy.

Mój jest w moim wieku, 28 lat, zaledwie 3 miesiące starszy ode mnie.
Bywa dzieciaki em, ale to jak każdy facet.
Bywa gburem ale to już kwestia tego czym nasiaknal, I tk się mocno zmienił odkąd się zeszlismy 4 lata temu.

Wie jak utrzymać rodzinę i nie boi się pracy.
Soieszno mu było I do zaręczyn i do ślubu i dziecka, zawsze chciał mieć pełną milosci rodzine.

Co do oddawania dzieci do adopcji uwazam ze tsk lepiej niz by mialy byc bite głodne i zaniedbane......
Jak już Wam kiedys pisałam od 14 lat jestesmy rodzina zastepcza dla siostrzeńca mojego męża i piwiem Wam ze to nie było czternascie lat uslanych różami matka pula w ciazy i to tak ze majac bole porodowe najpierw musiała wytrzezwiec zeby isc go urodzić i teraz to niestety ja ponoszę tego konsekwencje jes dzieckiem z ADHD oraz FAS to zespół uzaleznienia alkoholowego nigdy nie bylo latwo i zawsze były z nim problemy dzisiaj ma już 17 lat ale nie jest samodzielny i nigdy nie będzie zawsze trzeba bedzie miec nad nim kontrole najpierw robi a pozniej nie przewiduje konsekwencji swojego działania a no i jest jeszcze bardzo wplywowy
Podziwiam Was i zycze wytrwalosci i milosci!

Czyli w weekend porządne zmiany! Kupiliscie jednak to jakuzzi? Pisalas cos, ze przy kasie sie opamietalas? [emoji3] super wypas.
Jak powstanie pierwsze twórcze dzielo to sie chwal. U mnie nowa maszyna w szafie, ale nie moge sie zebrac [emoji19][emoji6]

No kupiliśmy xD chodziło za nami, zrobiliśmy kalkulację i będzie, z zadaszenie itd więc będzie dobre do użytku w sumie o każdej porze roku.... Szkoda tylko że z jaccuzi raczej nie skorzystam póki co xD

reklama
Do góry