reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam w poniedzialek :) u nas goraco, dopiero wrocilismy do domu i maz poszedl do pracy.
To miedzy moim mezem a mna jest chyba najwieksza roznica :D bo jest 8 lat starszy poznalismy sie jak ja mialam 16 a on 24 i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie :) tesciowa tez mam super moge z nia porozmawiac o wszystkim a nawet nie raz plakalam przy niej, zawsze pocieszy uspokoi doradzi itd :)
Powodzenia na wizytach :)

reklama
Dzien doberek :) ja znowu w miescie i zapowiada sie skwar dzis :( musze zaliczyć dzis internistę i załatwić skierowanie na EKG - miałyście juz robione? Podobno każda ciężarna musi zaliczyć internistę i najlepiej EKG. No i trzeba sie nad stomatologiem rozejrzeć.... ja dzis na obiadek mam pierogi i rosół z makaronem i bede cały dzien przy wiatraku chyba... :) współczuje teściowych, moja jest całkiem całkiem ale ja tam chodze bardzo rzadko, my mamy swoje życie, teściowie swoje i sie nikt nikomu nie wtrąca :)

Pierwsze slysze zeby trzeba bylo interniste i ekg zaliczyc :) ja nawet ekg nie mialam jak mnie do szpitala przyjmowali :)

Bardziej chodziło mi o to, żeby na Wigilie nie wylądować na porodówce :D bo jesc przed i po Świętach bede na pewno :D

Ja tez wolalabym uniknac swiat w szpitalu :) to taki rodzinny i mily czas ze wolalabym juz z maluchem byc w domu, nawet jakbym miala miec tylko kompot na wigilii :D

Ja sie opalać nie lubie. Nie mogę wysiedziec w takim sloncu nawet nie będąc w ciąży. Co innego nad morzem, tam zawsze troszke chlodzi wiatr.

A mój slubny starszy kilka miesiecy;) Za to kolezanka ma 9 lat mlodszego i tworzą cudowna rodzinę. Wczesniej miala 9 lat starszego i to był taki wyksztalcony nieudacznik głupio mądry...do tej pory robi jej strasznie pod górkę z powodu wspolnego dziecka.
Wszystko zalezy jakie kto ma wzorce...

Witajcie
Jestem tutaj nowa, mam 34 lata, obecnie 19 tydzien ciazy. To moja druga ciąża, ale pierwszą poroniłam w 6 tygodniu. Stąd też boje sie teraz o moje dzieciątko. Jaak sie ostatnio okazało, to będzie wymarzona córeczka. Termin mam na 21 grudnia i juz sie nie moge doczekać...jakoś nie dochodzi do mnie, że naprawde tym razem moze się udać ...ale mocno chce w to wierzyć...
Początek ciąży był okropny, wylądowałam na tydzien w szpitalu, mocne zapalenie układu moczowego, wysoka gorączka..mimo to moja malutka dała rade, prenatalne wyszły dobrze, a teraz 8 sierpnia czekają mnie połówkowe.
Od połowy maja jestem juz na l4, do tej pory żyłam na większych obrotach, praca zajmowała mi dużo czasu...wiec teraz przeokropnie się nudze :) puzzle i książki zabierają mi troche czasu...no a teraz postanowiłam też uaktywnić się na forach...miło będzie, jak mnie tu przyjmiecie :)

postaram się przejrzeć wątek, żeby Was też troche poznać...a tymczasem pozdrawiam :)
Witaj ;) calego forum pewnie nie przejrzysz, trudno nas dogonic nawet po weekendzie nieobecnosci, ale z czasem załapiesz co u ktorej [emoji3]
Zycze duzo zdrowia, trzymam kciuki za córcie i wiem, ze bedzie dobrze! [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

Hej mamusie ale mam dobry humor pojechaliśmy z mezem obejrzeć tylko łóżeczka a wróciliśmy z całym ekwipunkiem łóżeczko posciel zmiany poscielowe poduszke do karmienia troche ciuszkow....a tych roznych gadżetów dla dzidziusia jest tyle ze szok tylko mieć gruby portfel i mozna szaleć:D
No to faktycznie poszaleliście, urocze są takie zakupy! [emoji4]

U Nas jest tak ze Moj nie mial kiedys jakiego s super ekstra kontaktu z tata... ale to przez matke... tata jest milionerem a matce w zyciu no coz nie wyszlo...
Tata i babcia macocha sa naprawde mega fajni! Nie wtracaja sie kibicuja... i wiemy ze jak tylko nam sie nogaa podwinie czy mamy jakis problem... mozna na nich liczyc...no i nikogo na tyle nie dopuscili do swojego swiata jak Nas.. mamy z nimi jak z moimi rodIcami.. i to szczegolnie matke mijego boli... ona w jednym zdaniu jest w stanie mnie z 7 razy oklamac.. a mojemu i tak sprzeda swoja wersje
Celebryta nie jest glupia..mimo ze ta nia manipuluje i kreci.. ona wie ze tata i babcia macocha mnie bardzo lubia... ze moj jest za mna bardziej niz za kimkolwiek... wiec gra zatroskana kochajaca szwagiere.. ale jak to K stqierdzil zobaczymy na ile jej starczy sil w tym tygodniu

Witamy sie w poniedzialek! :*
Haha czyli bedziesz testowac jej sily! Powodzenia z takimi babami zycze [emoji4]

reklama
Do góry