reklama
karOls9
Fanka BB :)
Pół godzinki to jeszcze nie tragedia [emoji6]Ja pod gabinetem czekam. Opóźnienie jak zawsze z pol godzinki i jedna Pani przede mną[emoji16]
Jeju ja w środę mam wizytę u mojego i już na samą myśl to się tak boje ze o matko a w poniedziałek za tydzień połówkowe i wtedy to już wgl będę chyba płakać z nerwów [emoji33][emoji33][emoji33]
Tzn. Zapisal jej na kartce (mialam na mysli, pracuje w aptece, takze wiemTen cyclo3forte można kupić bez recepty, kiedyś brałam ale nie zauważyłam żadnej różnicy w samopoczuciu. A jak to jest z tlenem w samolocie, niby o 25-30% jest go mniej niż normalnie, jest to odczuwalne?
Co do tlenu, nie mam pojecia, nie pomoge [emoji6]
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Tzn. ja po porostu czuje sie lepiej jak mam koszulke na naramkach na sobieA po co chcesz zakrywać brzuch?nie ma takiej potrzeby naprawdę.
Wczoraj byłam na basenie, ogólnie siedzieliśmy w cieniu, bo był upał przeokropny, filtr 30, normalny stroj dwuczesciowy.
Ale powiem wam, ze chodząc przy basenie, albo siedząc przy brodziku jak pilnowałam córkę czułam się jak kosmitka- ludzie się patrzyli, szczególnie starsze panie i tylko czekałam, aż któraś właśnie mnie opitoli za niezasłonięty brzuch i że dziecko ugotuję![]()
![]()
![]()
Raczej tez uwazam, ze glownie nakrycie glowy, nie brzucha, ale pamietam, ze mojej siostrze ginekolozka mowila cos o odklejaniu lozyska przez ekspozycje na slonce. Ale ja po prostu na basenie ubieran dwuczesciowy+ podkoszulka
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Motylku a po co ta położna byla u Ciebie?No u nas już była polozna teraz za miesiąc [emoji4]
W szoku byla bo mała ja tak skopala że ledwo ja osłuchała [emoji23] taki łobuz hehe
Ale tętno dobre mała aktywna więc oby tak dalej [emoji4]
Mój maz w maju ma 30 starszy 3 lata ale my obydwoje mieliśmy szybki kurs dorastania bo obydwkje nie mielusmy lekko w zyciu i tak samo tez nie mieliśmy bogatych rodzin i trzeba było zasuwac a po maturze wyjechaliśmy za granicę pracować . Mój jest bardzo dojrzały zaradny wspaniały mąż i będzie cudownym tata ♡
motylkowelove
Od 21 tc przyjeżdża polozna środowiskowa.Motylku a po co ta położna byla u Ciebie?
Bada tętno dzidzia patrzy czy brzuszek miekki mierzy ciśnienie . I na każdej wizycie omawia np. Pielęgnację bobasa , poród, laktacje itd. A jak już dzidzia na świecie to wiadomo patrzy czy wszystko dobrze u niej pomaga jak cos się nie wie , doradza . Patrzy np. Na ranę po cc także fajnie fajnie [emoji4] ja płacić za to nie płacę bo to w ramach funduszu normalnie
PatkaPatka
Ale ludzie są wstrętni.. wchodzę sobie do biura podróży, przed stoi jakaś para, po chwili wymachują na mnie łapami, że przecież oni też czekają i czemu ja sobie tam weszlam (tak, tak jestem wróżką i wiem że stają w kolejce). Pomijam już że ja np nie upomnialabym ciężarnej że jestem przed nią zwłaszcza jeśli stalabym przed sklepem a nie w.
reklama
Ojej pierwsze słyszę czyli co powinnam sie zgłosić do przychodni i ich poinformowac ze jestem w ciazy i tez do mnie przyjdzie?Od 21 tc przyjeżdża polozna środowiskowa.
Bada tętno dzidzia patrzy czy brzuszek miekki mierzy ciśnienie . I na każdej wizycie omawia np. Pielęgnację bobasa , poród, laktacje itd. A jak już dzidzia na świecie to wiadomo patrzy czy wszystko dobrze u niej pomaga jak cos się nie wie , doradza . Patrzy np. Na ranę po cc także fajnie fajnie [emoji4] ja płacić za to nie płacę bo to w ramach funduszu normalnie