reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Padam, ogarnelam domek i taras, czysciutko pachnaco... Ale przy tych dwoch szogunach czysto jest dwie minuty.. . Nawet Miska przed nimi po katach sie chowa...

A za zupę buraczkowa dalabym sie dzisiaj zabić ...
Ja od początku ciazy mam jazde na buraki, barszczyk to przynajmniej raz w tygodniu☺Z porządkiem u mnie to samo choć mam tylko jednego szoguna, ostatnio jak go nie było trzy dni nie moglam się nadziwić jak w domu czysto, już zapomnialam jak to jest kiedy na każdym kroku potykasz się o jakieś auto, albo jesCze gorzej stajesz na klocka lego

reklama
Też, choć nie często, ostatnio śniło mi sie że kogoś cwiartowalam normalnym nożem. Potem patrzę na twarz a to mój facet. Widocznie sobie zasłużył [emoji23]
Dobrze że mi przypomniałaś bo już ni z głowy wypadło [emoji1]

Dzień dobry
Rono wstałam zachrypnieta, nos zawalony, z dzieckiem dziś i jutro zostajemy w domu. Potem obie idziemy do lekarza.
Jakiś wogole przybity humor mam dziś, nie wiem czy to przez chorobę czy co.
Upał straszny.

Co do wieku faceta, mój jest 2 lata starszy ode mnie a i często mam wrażenie że zachowuje się jak dziecko. Nie miałam partnera więcej starszego niż 3 lata więc porównania nie mam.

Skurczow lydek nie mam odkąd biorę Aspargin.
Hahaha, do usług :D

Hejka [emoji4]

Upal skwar koszmar ...
Zaraz polozna ma do mnie przyjechać .
Całe rano śniło mi się ze mnie ktoś po lesie goni xD

Idę sie ogarnąć [emoji6]

Miłego dnia !

Dziewczyny może Wy mi coś doradzicie, otóż w maju chcieliśmy z R polecieć gdzieś na urlop ale okazało się że jestem w ciąży i ze względu na poprzednie przejścia i sam początek zrezygnowaliśmy. Teraz jak wszystko jest ok ze mną i dzidzią chcielibyśmy polecieć tak w połowie września do Hiszpanii. Rozmawiałam z koleżanką i ta oczywiście zrobiła mi wykład ze jestem niepowazna, że chce tak ryzykować bo przecież ciąża, lot, ciśnienie i te sprawy... że coś się może wydarzyć. Że nie powinnam lecieć ani nawet o tym myśleć. Oczywiście mam obawy ale wiem też że potrzebny nam jest taki odpoczynek i chwile tylko we dwoje, lekarz po konsulacji powiedział że spokojnie mogę lecieć, wszystko jest dobrze więc nawet wskazane wypocząć. Miliony kobiet lata w ciąży. No i nie wiem co w takiej sytuacji robić!?
Moja przyjaciolka leciala na wakacje w 7 m.c lekarz zapisal jej aspargin i cyclo3forte na czas lotu i pobytu, wszystko bylo ok. No i zgode pisemną musial jej dac [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

A moj 7 lat starszy, zawsze mialam starszych facetow i jak patrze na aktualnych 30latkow to oj...oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ciesze sie tylko, ze M jest takibodpowiedzialny i dojrzaly :)

Moja przyjaciolka leciala na wakacje w 7 m.c lekarz zapisal jej aspargin i cyclo3forte na czas lotu i pobytu, wszystko bylo ok. No i zgode pisemną musial jej dac [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Ten cyclo3forte można kupić bez recepty, kiedyś brałam ale nie zauważyłam żadnej różnicy w samopoczuciu. A jak to jest z tlenem w samolocie, niby o 25-30% jest go mniej niż normalnie, jest to odczuwalne?

A jak to jest z tlenem w samolocie, niby o 25-30% jest go mniej niż normalnie, jest to odczuwalne?
Ja nic takiego nie odczuwam. Jedyny dyskomfort, jaki czuję, to za dużo ludzi dookoła mnie :D Nie lubię dużych ilości obcych ludzi, zwłaszcza tłoczących się w przejściu, jakby samolot miał bez nich odlecieć :p

reklama
Ja nic takiego nie odczuwam. Jedyny dyskomfort, jaki czuję, to za dużo ludzi dookoła mnie :D Nie lubię dużych ilości obcych ludzi, zwłaszcza tłoczących się w przejściu, jakby samolot miał bez nich odlecieć :p
A to super, bo mi w kółko źle się oddycha jakby miało być jeszcze o 30% gorzej to bym chyba umarła, dzięki :D

Do góry