reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ale one miały wiedzę o płci jeszcze z genetycznych. Poszły na połówkowe i zaskoczenie. Dlatego ja bym się nie nastawiała na płeć na podstawie informacji z 13 tc :/
A to tym nie ma się co do końca sugerować [emoji4] wtedy jeszcze narządy nie sa super wykształcone . Ja też dopiero wczoraj pewność poczułam do tej pory to tak nie na sto [emoji16] z reszta lekarze mówią na prenatalnych ze to się może zmIenić [emoji4]

reklama
Może zlituje się nade mną i pójdzie mi po tą gorzka czekoladę... bo sama nie dojdę .. tak ciagle latam do łazienki
Ja bym mu wystawiła walizki za drzwi albo sama bym się spakowała i poszła w pieron... tak czytam i w głowie mi się nie mieści szok to jest chore zachowanie jak dla mnie . Gdzie tu jakieś uczucie wgl i troska ... Nie męcz się z nim

Kur..wa padnę. Na informacje o mojej mocnej biegunce i bólu brzucha i prośbie o kupnie gorzkiej czekolady usłyszałam : to zależy od tego czy zrozumiałaś swoje wczorajsze zachowanie i czy mnie przeprosisz
Ja nie muszę nad tobą naskakiwać..

No cóż zatem idę pod prysznic i lecę po tą czekoladę... może dojdę...
Ale co masz zrozumiec? Masz Go przepraszac ze wg. NIEGO jestes kur@€&, i taka inna i ze sie puszczasz? Nic zlego nie zrobilas a masz przepraszac ksiecia zeby go dowartosciowac?

Kur..wa padnę. Na informacje o mojej mocnej biegunce i bólu brzucha i prośbie o kupnie gorzkiej czekolady usłyszałam : to zależy od tego czy zrozumiałaś swoje wczorajsze zachowanie i czy mnie przeprosisz
Ja nie muszę nad tobą naskakiwać..

No cóż zatem idę pod prysznic i lecę po tą czekoladę... może dojdę...
Podziwiam, ze jeszcze z nim jesteś. Ja nie wytrzymałabym godziny dłużej z takim bucem.

Dziewczyny jestem tu.. bo nie mam gdzie iść.. a na Mazurach mi ciąży nie uratują ... powiedziano mi to dosłownie..
A nie masz rodziny gdzieś w jakimś mieście żeby Ci użyczyli noclegu na jakiś czas ? Ty się z nim wykonczysz do rozwiązania psychicznie a nerwy nie wskazane . Już widzę po rozwiązaniu jaki będzie upierdliwy

Może węgiel można zjeść ? Nie mam pojęcia

Mamusia96 strasznie to przykre aż niewiem co napisać, może rzeczywiscie pojedz do rodziców choć na kilka dni spokój to jest to co tobie i dziecru jest teraz najbardziej potrzebne

Dzien dobry dziewczynki mam dobre wieści byla u mnie pani doktor i powiedziała ze moje wyniki sa dobre a to co wczoraj sie saczylo to byly wody z tej pierwszej warstwy worka owodniowego ale zostało to w porę zatrzymane....więc ufff dzieki ze bylyscie ze mna i Michasia....
Teraz musze jeszcze troche zostać w szpitalu a jak pójdę do domu to lezenie mnie czeka ale cóż będę lezec jak trzeba
Mamusia96 kopnij gnojka w tylek nic dobrego z tego nie bedzie chyba bym poszukala pomocy w jakims ośrodku pomocy spolecznej a jakby bylo trzeba to bym jeszcze naklamala ze reke tez potrafi na Ciebie podnieść...naprawdę Ci współczuję

reklama
Do góry