reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dzis maialm jakas noc z pobudkami a to za goraco a to wc..

@Zuzik1981 w porę zareagowałas. Bardzo dobre wiesci z rana:)

@Mamusia96 Nie daj zrobic z siebie ofiary... I naprawdę szykuj plan ucieczki. Nawet nie mysl ze on sie zmieni. Znam niestety takich frajerow. I wiem ze tacy sie nie zmieniaja. W ogole ludzie sie nie zmieniają. Dobrze Ci tu dziewczyny radzą.

reklama
Dzien dobry dziewczynki mam dobre wieści byla u mnie pani doktor i powiedziała ze moje wyniki sa dobre a to co wczoraj sie saczylo to byly wody z tej pierwszej warstwy worka owodniowego ale zostało to w porę zatrzymane....więc ufff dzieki ze bylyscie ze mna i Michasia....
Teraz musze jeszcze troche zostać w szpitalu a jak pójdę do domu to lezenie mnie czeka ale cóż będę lezec jak trzeba
Mamusia96 kopnij gnojka w tylek nic dobrego z tego nie bedzie chyba bym poszukala pomocy w jakims ośrodku pomocy spolecznej a jakby bylo trzeba to bym jeszcze naklamala ze reke tez potrafi na Ciebie podnieść...naprawdę Ci współczuję
Zuzik super ze piszesz!!! Ja caly czas o Tobie myslalam. Cudownie ze z Ksiezniczka wszystko dobrze i z Tobą też. Ale sie cieszę!![emoji7] dobrze ze czas szybko leci to raz dwa i juz będziemy przy końcu ciąży[emoji173]

Dzien dobry dziewczynki mam dobre wieści byla u mnie pani doktor i powiedziała ze moje wyniki sa dobre a to co wczoraj sie saczylo to byly wody z tej pierwszej warstwy worka owodniowego ale zostało to w porę zatrzymane....więc ufff dzieki ze bylyscie ze mna i Michasia....
Teraz musze jeszcze troche zostać w szpitalu a jak pójdę do domu to lezenie mnie czeka ale cóż będę lezec jak trzeba
Mamusia96 kopnij gnojka w tylek nic dobrego z tego nie bedzie chyba bym poszukala pomocy w jakims ośrodku pomocy spolecznej a jakby bylo trzeba to bym jeszcze naklamala ze reke tez potrafi na Ciebie podnieść...naprawdę Ci współczuję
Cudowne informacje!!! Cały czas o Tobie myślałam, tak sie ciesze, że wszystko dobrze. Odpoczywaj :*

Ufff... Świetna wiadomość!
Dbaj o siebie i dzidziolka. <3

Dzien dobry :)
@Zuzik1981 kamień z serca...:)

@Mamusia96 lepiej nie bedzie, wiem z doswiadczenia, ale kazdy musi miec jakies doswiadczenie, aby w przyszlosci wiedziec czego sie wystrzegać...ja bym poradzila nie prosic sie jego o wsparcie, radzic sobie sama w miare mozliwosci i jak bedzie juz bezpieczny tydzien dla maluszka, to wyjechac do rodziców..bedziesz jeszcze szczęśliwa, w razie czego szukak Alexa ;) a tego zostaw w pizdu.

Ja wlasnie jem śniadanko i zaraz zbieram sie do mamy, bo z siorka moja jest jakies probl..stara a glupia.
Kurde koleżanka wyslala mi oaczke wże piatek, doczekac sie jej nie moge i jak na zlosc na sledzeniu widze, za paczka lata z miasta do miasta tylko nie do mnie! Poczta zasrana...byla paczka juz w Zabrzu, 20 min ode mnie, to poleciala do Bielska Bialej..potem znowu do Zabrza i wczoraj zero info o oaczce, stoi w Zabrzu...masakra. a ja siedzie wnie domu dziennie zeby odebrac, bo to wiekszy karton..wrr.

Spac dzis nie moglan, sen mialam taki ze obudzilam sie zziajana..oczywiscie sbilo mi sie, ze krwawic zaczelam..

Idziemy z Majka na szoping :D
Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png
    Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png
    285,8 KB · Wyświetleń: 316
Czesc Wam
Uff, mam za soba badania w laboratorium. Bałam sie ze znowu sie naczekam a tu jedna osoba przede mna.
Teraz zjadłam i kawkę pije.
Tak pisałyście o witaminach i zakupiłam z DHA bo do tej pory to brałam takie zwykle, nie dla mam i nie codziennie.

Zuzik Super wiadomości

Mamusia96 Dla mnie to niepojęte. Powinnaś sie zgłosić gdzieś po pomoc, moze mogłabyś liczyć na jakieś wsparcie. Jestes w połowie ciąży, gdzie do końca??? Bedzie coraz ciężej a już widać że nie bedziesz mogła kompletnie liczyć na niego, no chyba że bedziesz się przed nim płaszczyć i godzić się na każde jego zachowanie a to z kolei doprowadzi do tego że będzie jeszcze gorzej Cie traktował. Przykro mi ze trafiłaś na tak niedojrzałego dupka ale napewno sobie poradzisz.

Super , kamień z serca bo już myślałam sama ze zwariuje przez te wiadomości , więc trzymaj się mocno , odpoczywaj kochana [emoji8][emoji8][emoji8]

@Mamusia96 , nie daj się tak traktować , wiem że się tak mówi , jak się kogoś kocha to ciężko jest odejść , ale jego zachowanie jest chore , tym.bardziej że ty nosisz jego dziecko pod sercem , powinien cię traktować jak księżniczke , a nie jak obca kobietę , masz jakieś koleżanki napewno spakuj się i wyprowadź nie mów mi gdzie i dlaczego , może się wystraszy jak cię nie będzie kilka dni może się jeszcze zmieni , ale musisz spróbować czegoś bo inaczej wykończy cię nerwowo .

reklama
@Zuzik1981 bardzo sie ciesze:) teraz oszczednie i do przodu:):* @Mamusia96 a stoisz jakkolwiek finansowo? Moze wynajelabys gdzies pokoj , jakos moze dla samotnej matki albo cos, w wawie jest duzo inicjatyw, albo jakkolwiek sie ulotnila stamtad..jako samotnej mamie pozniej bedzie Ci przyslugiwac sporo zapomog wiec dasz rade, tylko poczytaj i poorientuj sie co Ci przysluguje, a od niego jeszcze alimenty powinnas dostawac, nagrania by sie przydaly jak on sie do Ciebie zwraca, zaden sad nie bedzie Ci kazal z nim mieszkac jesli tak sie zneca psychicznie.

Powodzenia na wizytach:)

Do góry