reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dzis maialm jakas noc z pobudkami a to za goraco a to wc..

@Zuzik1981 w porę zareagowałas. Bardzo dobre wiesci z rana:)

@Mamusia96 Nie daj zrobic z siebie ofiary... I naprawdę szykuj plan ucieczki. Nawet nie mysl ze on sie zmieni. Znam niestety takich frajerow. I wiem ze tacy sie nie zmieniaja. W ogole ludzie sie nie zmieniają. Dobrze Ci tu dziewczyny radzą.

reklama
Dzien dobry dziewczynki mam dobre wieści byla u mnie pani doktor i powiedziała ze moje wyniki sa dobre a to co wczoraj sie saczylo to byly wody z tej pierwszej warstwy worka owodniowego ale zostało to w porę zatrzymane....więc ufff dzieki ze bylyscie ze mna i Michasia....
Teraz musze jeszcze troche zostać w szpitalu a jak pójdę do domu to lezenie mnie czeka ale cóż będę lezec jak trzeba
Mamusia96 kopnij gnojka w tylek nic dobrego z tego nie bedzie chyba bym poszukala pomocy w jakims ośrodku pomocy spolecznej a jakby bylo trzeba to bym jeszcze naklamala ze reke tez potrafi na Ciebie podnieść...naprawdę Ci współczuję
Zuzik super ze piszesz!!! Ja caly czas o Tobie myslalam. Cudownie ze z Ksiezniczka wszystko dobrze i z Tobą też. Ale sie cieszę!![emoji7] dobrze ze czas szybko leci to raz dwa i juz będziemy przy końcu ciąży[emoji173]

Dzien dobry dziewczynki mam dobre wieści byla u mnie pani doktor i powiedziała ze moje wyniki sa dobre a to co wczoraj sie saczylo to byly wody z tej pierwszej warstwy worka owodniowego ale zostało to w porę zatrzymane....więc ufff dzieki ze bylyscie ze mna i Michasia....
Teraz musze jeszcze troche zostać w szpitalu a jak pójdę do domu to lezenie mnie czeka ale cóż będę lezec jak trzeba
Mamusia96 kopnij gnojka w tylek nic dobrego z tego nie bedzie chyba bym poszukala pomocy w jakims ośrodku pomocy spolecznej a jakby bylo trzeba to bym jeszcze naklamala ze reke tez potrafi na Ciebie podnieść...naprawdę Ci współczuję
Cudowne informacje!!! Cały czas o Tobie myślałam, tak sie ciesze, że wszystko dobrze. Odpoczywaj :*

Ufff... Świetna wiadomość!
Dbaj o siebie i dzidziolka. <3

Dzien dobry :)
@Zuzik1981 kamień z serca...:)

@Mamusia96 lepiej nie bedzie, wiem z doswiadczenia, ale kazdy musi miec jakies doswiadczenie, aby w przyszlosci wiedziec czego sie wystrzegać...ja bym poradzila nie prosic sie jego o wsparcie, radzic sobie sama w miare mozliwosci i jak bedzie juz bezpieczny tydzien dla maluszka, to wyjechac do rodziców..bedziesz jeszcze szczęśliwa, w razie czego szukak Alexa ;) a tego zostaw w pizdu.

Ja wlasnie jem śniadanko i zaraz zbieram sie do mamy, bo z siorka moja jest jakies probl..stara a glupia.
Kurde koleżanka wyslala mi oaczke wże piatek, doczekac sie jej nie moge i jak na zlosc na sledzeniu widze, za paczka lata z miasta do miasta tylko nie do mnie! Poczta zasrana...byla paczka juz w Zabrzu, 20 min ode mnie, to poleciala do Bielska Bialej..potem znowu do Zabrza i wczoraj zero info o oaczce, stoi w Zabrzu...masakra. a ja siedzie wnie domu dziennie zeby odebrac, bo to wiekszy karton..wrr.

Spac dzis nie moglan, sen mialam taki ze obudzilam sie zziajana..oczywiscie sbilo mi sie, ze krwawic zaczelam..

Idziemy z Majka na szoping :D
Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png
    Screenshot_2018-07-25-09-49-09.png
    285,8 KB · Wyświetleń: 314
Czesc Wam
Uff, mam za soba badania w laboratorium. Bałam sie ze znowu sie naczekam a tu jedna osoba przede mna.
Teraz zjadłam i kawkę pije.
Tak pisałyście o witaminach i zakupiłam z DHA bo do tej pory to brałam takie zwykle, nie dla mam i nie codziennie.

Zuzik Super wiadomości

Mamusia96 Dla mnie to niepojęte. Powinnaś sie zgłosić gdzieś po pomoc, moze mogłabyś liczyć na jakieś wsparcie. Jestes w połowie ciąży, gdzie do końca??? Bedzie coraz ciężej a już widać że nie bedziesz mogła kompletnie liczyć na niego, no chyba że bedziesz się przed nim płaszczyć i godzić się na każde jego zachowanie a to z kolei doprowadzi do tego że będzie jeszcze gorzej Cie traktował. Przykro mi ze trafiłaś na tak niedojrzałego dupka ale napewno sobie poradzisz.

Super , kamień z serca bo już myślałam sama ze zwariuje przez te wiadomości , więc trzymaj się mocno , odpoczywaj kochana [emoji8][emoji8][emoji8]

@Mamusia96 , nie daj się tak traktować , wiem że się tak mówi , jak się kogoś kocha to ciężko jest odejść , ale jego zachowanie jest chore , tym.bardziej że ty nosisz jego dziecko pod sercem , powinien cię traktować jak księżniczke , a nie jak obca kobietę , masz jakieś koleżanki napewno spakuj się i wyprowadź nie mów mi gdzie i dlaczego , może się wystraszy jak cię nie będzie kilka dni może się jeszcze zmieni , ale musisz spróbować czegoś bo inaczej wykończy cię nerwowo .

reklama
@Zuzik1981 bardzo sie ciesze:) teraz oszczednie i do przodu:):* @Mamusia96 a stoisz jakkolwiek finansowo? Moze wynajelabys gdzies pokoj , jakos moze dla samotnej matki albo cos, w wawie jest duzo inicjatyw, albo jakkolwiek sie ulotnila stamtad..jako samotnej mamie pozniej bedzie Ci przyslugiwac sporo zapomog wiec dasz rade, tylko poczytaj i poorientuj sie co Ci przysluguje, a od niego jeszcze alimenty powinnas dostawac, nagrania by sie przydaly jak on sie do Ciebie zwraca, zaden sad nie bedzie Ci kazal z nim mieszkac jesli tak sie zneca psychicznie.

Powodzenia na wizytach:)

Do góry