reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jeśli chodzi o zabawki, to nie popadajmy w paranoje. W sklepie tez dotykają tego różne osoby. Uważam, ze wypranie powinno spokojnie wystarczyć.
No wlasnie tez tak stwierdzilam ;) wypipre w wysokiej temp i juz :) no to chyba musze wrocic do sklepu, bo tam tych zawieszek bylo sporo za smieszne pieniadze, a w sklepach to drogie jak cholera..

reklama
Wstępnie Jaś albo Staś po naszych zmarłych ukochanych dziadkach, ale nie wiem czy nie zmienię zdania. Podoba mi się Ignaś ale mam w rodzinie już więc odpada. Wojtuś ładnie :)
Widze, ze u nas podobnie [emoji6] też pierwsza ciaza, i tez miala byc dziewczynka, ale jest zdrowy synuś, do ktorego tak sie przyzwyczaiłam, ze juz nie chcialam zeby sie zmienial w dziewczynke ( wiem od 12tc, a jestem w 21).
Tez ruchow mocnych nie odczuwam i tez u nas wszystko ok po dzisiejszej wizycie [emoji3].
Janek/Jaś piekne, ale moj 1,5 roczny chrzesniak tak ma, a u nas bedzie Ignaś prawdopodobnie [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

@lucalew no jasne życie zweryfikuje I nic na siłę karmiłas tyle ile mogłaś, mój syn też był przyzwyczajony do butelki jak musialam wyjsc dostawał odciagniete mleko, no zdarzały też się awaryjne sytuacje to miałam saszetke z mlekiem mm I też wypił. Zresztą nie robilo mu to żadnej różnicy byle brzuszek pełen :D @gebka0 Ja mam po synku wyprawke no chyba że okaże się córcia to wtedy poszaleje trochę Ale ja spokojnie myślę że we wrześniu zacznę;)

Witamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami! :)
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze! :)
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
Zobacz załącznik 879001

Pozdrawiamy! :)
Stoi juz!!!
Juz widac efekty ;) wspolczuje teraz remontow, ale za to jak sie potem bedzie fajnie gotowac!
Dobrze, ze Kuloslaw ma taką opiekunczą Panią [emoji6]

DZiewczyny dzieki za wsparcie. Wzięłam wczoraj spazmine , wypilam melise i przeszło.splakalam sie , wystraszyłam. Licze ostatnio dni , tygodnie jak zbawienie , zeby donosic. Tak samo było w pierwszej ciąży . modlilam sie zeby donosic do takiego etapu gdzie da sie go uratowac. Udalo sie mimo ze urodzil sie bardzo malutki . mam nadzieje ze teraz tez sie uda.
Moze urodzi sie malutki Twoj dzidziol, ale zdrowy i bedzie szczesliwe zakonczenie! Odganiaj negatywne mysli! [emoji4]

Macie racje . To moja wina bo chlop nic nie zrobil a ja mu wmawiam bo " mnie nie przytulil do snu" ale tez mogl nie dolewac okiwy do ognia. Oczywiście juz nigdzie nie jedzie[emoji23] narazie sie nie bede odzywać zeby emołszyn opadly. Potem go chyba przeprosze
Najwazniejsze, ze widzisz swoją wine, przutulcie sie wzajemnie i bedzie dobrze ;)
U mnie akurat od czasu ciazy wewnetrzny spokoj, ale kazda przechodzi to inaczej.
Nie becz wiecej, bo ten Maluch w brzuchu pomysli, ze ma mame bekse [emoji3]

reklama
Do góry